Film Yapımcısından Olay Açıklama: Las Vegas’ta Bir ‘Zaman Tüneli’ Buldum

37
10
10
4
2
Kendisini psişik araştırmalar için adadığını araştırmacı ve film yapımcısı Joshua P. Warren, ABD’nin Las Vegas kentinde bir “zaman tüneli” bulduğu iddiasıyla ortalığı karıştırdı. Akıllara zaman yolculuğu konusundaki en popüler metafizik olayını getiren bu sözde keşfin detaylarına değiniyoruz.

Zaman tüneli kavramı, zamanda yolculuğa ilişkin en popüler kavramlardan birisidir. Bir nevi yeryüzündeki solucan deliği olarak tanımlayabileceğimiz bu fenomene ilişkin bilimsel araştırmalar da bulunuyor. Elbette konu metafiziğe fazlasıyla yakın olduğu için, kendilerini paranormal olayları araştırmaya adayan amatör araştırmacılar da zaman tünelinin varlığını kanıtlamak için çalışıyorlar. Böyle bir olayın varlığın kanıtlamanın yegane yolu ise bir zaman tüneli keşfetmek. 

Paranormal olaylar, uzaylılar ve hayaletlere kafayı takan Joshua P. Warren isimli bir film yapımcısı ve yönetmeni, Las Vegas’ın kuzeyinde bir zaman tüneli bulduğu iddiasıyla gündem yarattı. Kendisinin amacı büyük bir ihtimalle zaten gündem yaratmak olsa da adından söz ettirmeyi başardı. Warren, Silikon Vadisi’nde çalışan bir mühendis olan Ron Heath tarafından geliştirilmiş DT Meter olarak adlandırılan bir cihaz kullanarak çığır açıcı keşfi gerçekleştirdiğini söylüyor.

Warren, keşfettiği küçük zaman tüneliyle ilgili olarak, “Bu noktada, 18 Haziran 2018 tarihinde zamanın 20 mikrosaniye yavaşladığını ölçümledim” diyor. Warren, “Garip olan şey, buradaki gerçekten de muhteşem olan cihazdır. Bir sinyalin, her zaman ve her yerde aynı hızda hareket etmesini beklenir. Sinyalin akışını değiştirecek tek şey bir kara deliğe yakınlaşmanız ya da zaman tünelinde olmanızdır” açıklamasında bulundu.

Elbette komplo teorisi niteliğindeki bu keşfin, bir bilim insanı olmayan Warren tarafından gerçekleştirilmesi, cihazın arızalanma ihtimalini de akıllara getiriyor. Özellikle Warren’ın 51. Bölge ve daha nice komplolar üzerine film ve belgeseller çektiğini düşünürsek, gerçeklikten iyice kopuyoruz. 

Warren, "Bu zaman anomalisi gösteren yerin, bölgedeki en popüler UFO noktaları birinin gerçekleştiği alana yakın olduğunu düşünürseniz, ilginç bir bağlantı elde edersiniz. Eğer gerçekten de bu anomaliler varsa, bunlara sebep olan nedir? Bu noktada başka bir dünyaya ya da gerçeklik seviyesine açılan bir kapı mı var? Yoksa bu noktada olan şeyler, henüz duymadığımız insan yapımı teknolojilerin bir çıktısı mı?”  diyerek kafaları bulandırıyor.

Kaynak : http://mysteriousuniverse.org/2018/06/researcher-discovers-time-warp-near-las-vegas/
37
10
10
4
2
Emoji İle Tepki Ver
37
10
10
4
2