Final Fantasy VII’nin Gözden Bir Damla Yaş Alan İkonik Artwork'ü Yenilendi

4
2
0
0
0
Final Fantasy VII’nin Gözden Bir Damla Yaş Alan İkonik Artwork'ü Yenilendi
Square Enix, efsanevi oyunu Final Fantasy VII’nin Kuzey Amerika’daki 22. yıldönümünü kutluyor. Square Enix bu kutlamalar sırasında, oyunun ikonik artworkünü yeni gelecek Final Fantasy VII Remake görselleriyle tekrar oluşturdu.

RPG türüyle ilgili olan hemen herkes Final Fantasy serisinin en azından adını duymuştur. Final Fantasy serisinin en popüler yapımlarından olan Final Fantasy VII’nin ise artworkü oyun gibi ikonik hale gelmiştir.

İkonik sahnede oyunun ana karakteri Cloud’u arkasından görüyoruz. Kahramanımız 12 metrekare yüzeye sahip devasa kılıcının kabzasına uzanmış şekilde Shinra binasına bakıyor. Gökyüzünde kara bulutlar var, arka planda ise mavi ışıklar gökyüzüne çıkıyor. Bu tek kare neredeyse bütün oyunu özetliyor: Bir grup karakter, gezegenin adeta canına okuyan dev şirketle mücadele ederek içinde yaşadıkları gezegeni kurtarmaya çalışıyorlar. 

Bu görsel, Final Fantasy VII Remake'in 3 Mart 2020 olarak belirlenen çıkış tarihinden tam olarak 6 ay önce yayınlanmış oldu. Square Enix daha önce yaptığı açıklamada oyunun PS4’e iki Blu-Ray diskiyle çıkacağını ve oyunun bir de 330 dolarlık koleksiyonluk versiyonunun olacağını söylemişti. Ayrıca E3 2019’da da genişletilmiş bir oynanış ve dövüş tanıtımı görmüştük. 

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/final-fantasy-7s-most-iconic-artwork-officially-re/1100-6469705/
4
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
0
0
0