'Adamlar Yapmış' Dedirten Grafikleriyle Final Fantasy VII Remake Fragmanı Yayınlandı

10
5
1
1
0
Square Enix, hayranlarının dört gözle beklediği Final Fantasy VII Remake’in fragmanını yayınladı. Oyunun fragmanının yayınlanma saati için yayınlanan sayacın sıfırı göstermesinin ardından fragman, nihayet resmen paylaşılmış oldu.

Final Fantasy hayranları, Square Enix firmasının yayınlayacağını duyurduğu Final Fantasy VII Remake’i beklemeye başladı. Firma bugün saat 17:00 itibariyle oyunun fragmanını yayınladı. 

Final Fantasy VII Remake’in fragmanında oyunun piyasaya sürülecek bütün versiyonlarının hemen hemen hepsinden bir parça gösteriliyor. Japonca olarak yayınlanan fragmanda oyunun içinde yer alan 'mini oyunlar' da dahil olmak üzere yeni hikaye serisi de gösteriliyor. 

final fantasy VII remake

Şirketin E3 2015 fuarında tanıttığı oyunun demosu, anca E3 2019 fuarında oynanabilmişti. Oyunun demosunu oynayan kullanıcılar, oyundan etkilenmişlerdi. 

Final Fantasy VII Remake, Mart 2020'de PlayStation 4 için piyasaya sürülecek. Final Fantasy VII Remake, Final Fantasy VII’nin tamamını değil bir parçasını gösterecek. Yayınlacak diğer parçalarla beraber hikaye büyük ölçüde genişleyecek. 

Kaynak : https://wccftech.com/final-fantasy-vii-remake-new-tgs-2019-trailer-shows-new-gameplay/
10
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
5
1
1
0