Fiyat / Perfomans Cihazı Oppo F9 ve F9 Plus'ın Sertifika Bilgileri Sızdırıldı

6
2
2
1
1
Oppo'nun orta segment cihazlar ürettiği seri olan F serisine ait F9 ve F9 Plus'ın resmi Bluetooth sertifikaları sızdırıldı

Son dönemde tüketici dostu fiyatlarıyla çağın gerisinde kalmayan, hatta amiral gemilerine kafa tutan orta segment akıllı telefonların yükselişi tüm hızıyla devam ediyor. Fiyat/kalite oranı göz önüne alındığında bu yükselişi yakalayan markalardan biri de şüphesiz ki Oppo

Oppo, Hindistan pazarında ilk dördün arasında yer alırken, Avrupa ve Çin pazarında da hatrı sayılır bir değere sahip. Şu sıralar F serisi orta segment cihazlarına odaklanan Çin menşeili firma, mart ayında ilk çentikli cihazını piyasaya sürmüş ve bu cihazı Helio P60 yonga seti ile taçlandırmıştı. 

Bugünlerde ise şirketin yeni bir cihaz için Bluetooth sertifika başvurusunda bulunduğu sızdırıldı. Cihaz modellerinin Oppo F9 ve Oppo F9 Plus olacağı resmi olarak ortaya çıktı. Şirketin stratejik olarak aynı serilere ait yeni cihazları ortalama 6 ayda bir çıkardığı bilindiği için bahsi geçen cihazların ağustos sonu ya da eylül başında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Üstelik DeanINtech’in iddiasına göre bu yeni cihaz için hazırlanmış teaser görseline de ulaşılmış durumda. Söz konusu görsele göre Oppo F9 ve F9 Plus’ı çift kamera konfigürasyonu ile bekleyeceğiz. Bluetooth versiyonu olarak Oppo F7 ve Realme 1 ile aynı versiyonu kullanan cihazın tıpkı bu cihazlar gibi MediaTek Helio P60 yonga setine sahip olacağı yönünde güçlü tahminler bulunuyor. Henüz Oppo F9 hakkında detaylı bilgilere ulaşılmasa da Oppo F7’nin 290 dolar civarında seyreden fiyatı, yeni cihazın da bu fiyata yakın bir etiket ile piyasaya sürüleceğini işaret ediyor.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/oppo-f9-oppo-f9-pro-bluetooth-certification/
6
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
6
2
2
1
1