Fiyat Performans Canavarı Xiaomi Mi Note 2'nin Stokları 50 Saniyede Tükendi!

2
2
0
0
0
Fiyat Performans Canavarı Xiaomi Mi Note 2'nin Stokları 50 Saniyede Tükendi!
Xiaomi, ana vatanı Çin'de satış rekorları kırmaya devam ediyor. Bu kez Xiaomi'nin yeni telefonu Mi Note 2'nin stokları hızlı bir şekilde eridi.

Fiyatına göre sunduğu başarılı özelliklerle dünya çapında kısa sürede büyük bir başarı elde eden ve her geçen gün dünya sıralamasında yükselen Xiaomi, kendi ülkesi Çin'de ilginç ve bir o kadar da önemli bir başarıya imza attı.

Geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi Note 2'yi tanıtan Xiaomi, telefonu satışa sunmasıyla birlikte ses getirecek bir sipariş rakamına ulaştı. Telefon Çin'de satışa çıkar çıkmaz yoğun ilgi görürken sadece 50 saniyede telefonun stokları tükendi.

Xiaomi, yeni dünya devi olabilir!

Artık marka algısı en yüksek teknoloji şirketi Apple'da bile stokların anlık bittiği haberlerini duymazken Çinli Xiaomi'nin bu denli ilgiyle karşılaşması, şirketin belki de Apple ya da Samsung gibi şirketleri geride bırakarak zirveye oturacağı mesajını bize veriyor olabilir. Ayrıca son dönemde diğer üreticiler ciddi anlamda inovasyon yapmazken Xiaomi'nin tanıttığı çerçevesiz akıllı telefon da şirketin olumlu bir geleceğe sahip olduğu yönünde.

2
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
0
0
0