Fiyat Performans Canavarı ZTE Blade V7 Türkiye’de!

0
0
0
0
0
Çinli üretici ZTE, yeni fiyat performans odaklı akıllı telefonu ZTE Blade V7’yi ülkemizde satışa sundu.

Türkiye’de akıllı telefon pazarında operatör telefonlarıyla tanıdığımız ZTE, operatör cihazlarının gördüğü ilgili fark ederek kendi markasıyla akıllı telefonlarını Türkiye’ye getirme kararı almıştı. Bir süredir orta seviye cihazlarını ülkemizde satışa sunan şirket, yeni akıllı telefonlarından Blade V7’yi de satışa çıkardı.

1000TL altında oldukça iddialı olan ZTE Blade V7, şimdilik sadece 949TL’lik fiyat etiketiyle MediaMarkt mağazalarından temin edilebiliyor. Ayrıca giriş seviyesindeki ZTE Blade V7 Lite modeli ise 699TL’den yine MediaMarkt mağazalarında tüketicilerle buluşuyor.

ZTE Blade V7’nin kısaca teknik özelliklerine değinecek olursak 5.2 inçlik Full HD çözünürlüklü ekranı olan cihaz gücünü 8 çekirdekli MediaTek MT6753 işlemcisinden alıyor. Ayrıca ZTE Blade V7’de 16GB depolama alanı, 2GB RAM, 13MP çözünürlüklü arka ve 5MP çözünürlüklü ön kameraya yer veriliyor.

ZTE, Türkiye Pazarında Kararlı

Kısa sürede giriş ve orta segment cihazlarını ülkemizde satışa çıkaran ZTE'nin yakında Türkiye'de daha aktif bir marka haline geleceği biliniyor. Hem fiyat hem de teknik özellik tarafında başarılı olan ZTE’nin ülkemizde yaygın olarak tanınmış bir marka olmaması şirket için şimdilik dezavantaj olarak görülse de bir süre içinde ZTE’nin hem reklamlarını yaygınlaştırarak, hem de perakende mağazalarıyla anlaşmaya giderek Türkiye’deki marka bilinirliğini de arttıracağını düşünüyoruz. Ayrıca ZTE daha önce yaptığı açıklama yeni amiral gemisi Axon 7’yi Türkiye’de de satışa sunacaklarını açıklamıştı, yakında Axon 7’nin de ülkemizde yerini alması bekleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0