Popüler Bilim Platformu Fizikist’in "Uzay Çalışmalarında İlkler ve Türkiye" Paneli 16 Ekim’de Yapılacak

0
0
0
0
0
Popüler Bilim Platformu Fizikist’in "Uzay Çalışmalarında İlkler ve Türkiye" Paneli 16 Ekim’de Yapılacak
Fizikist’in Bilim Konuşmaları etkinlikleri kapsamında Astronom Süleyman Fişek ve Astronom Furkan Ali Küçük’ün konuşmacı olarak yer alacağı etkinlik, 16 Ekim Pazar günü gerçekleşecek.

Ülkemizde bilim konsunda en başarılı platformlardan biri haline gelen Fizikist’in gelenekselleşen Bilim Konuşmaları etkinliklerinde bu ay "Uzay Çalışmalarında İlkler ve Türkiye" başlıklı panel gerçekleşecek.

Geçtiğimiz aylarda “CERN ve Higgs Bozonu’nun 25 Asırlık Hikâyesi”, “Dünya Dışı Akıllı Yaşam ve Karadelikler”, “Fiziğin Sağlık ile İlişkisi ve Kanser Fiziği” başlıkları altında bilim konuşmaları düzenleyen Fizikist, meraklıları için bu sefer de “Uzay Çalışmalarında İlkler ve Türkiye” başlığı altında dünyadaki ve ülkemizdeki uzay çalışmaları tarihini ele alacak.

Astronom Süleyman Fişek ve Astronom Furkan Ali Küçük’ün konuşmacı olarak yer alacağı etkinlik, 16 Ekim Pazar günü saat 15.00’de İstanbul, Kadıköy’de bulunan Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Etkinliğe katılım ise tamamen ücretsiz.

Etkinliğe katılmak için buradaki bağlantıdan ücretsiz kayıt olabilir, söz konusu etkinlik ve diğer Fizikist etkinlikleri detaylı bilgiyi ise [email protected] adresine e-posta atarak öğrenebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0