Ford Avrupa CEO'su Twitter Üzerinden Elon Musk'ı Ağır Trolledi

124
18
8
7
6
Ford Avrupa CEO'su Twitter Üzerinden Elon Musk'ı Ağır Trolledi
Üretim hedeflerine nihayet ulaştığını Twitter üzerinden duyuran Elon Musk'a Ford'un Avrupa CEO'sundan cevap gecikmedi. Tesla hayranları ise buna karşılık şirketi savunmaktan geri durmadı.

Tesla'nın üzerindeki kara bulutlar giderek dağılıyor. Öncesinde Elon Musk, çalışanlarına ve müşterilerine er ya da geç 5 bin otomobil üretim hedefine ulaşacağının sözünü vermişti. Bu sözlerden sonra nihayet başarıya ulaşan Elon Musk ve şirketi Tesla, bunu Twitter üzerinden aşağıdaki gibi bir tweetle duyurmuştu.

"7 günde 7 bin otomobil. Tesla ekibine sevgiler!"

Bunun üzerine Ford'un Avrupa CEO'sundan cevap gecikmedi. CEO'nun Elon Musk'ı trollediği tweet, sosyal medyada epey tepki çekti. Hatta bazı Twitter kullanıcıları, Tesla'yı alabildiğine savundu.

"4 saatte 7 bin otomobil. Ford ekibine sevgiler!"

Bu tweet üzerine Elon Musk hayranları Steven Armstrong‏'a cevap vererek Musk'ı savundular.

"Ford, bu işi hemen hemen 100 seneden fazladır yapıyor."

"İlk model T 1908'de üretildi ve 10 milyonuncu üretime 1924'te ulaştı: 16 yıl. Tesla 2003'te kuruldu ve bu hedefe 15 yılda ulaştı."

Bu tweetler ve gelen cevaplar her ne kadar hayranlarının teveccühüne işaret etse de Tesla'nın kat etmesi gereken uzun bir yol olduğunun bir göstergesi. Özellikle piyasada Ford ya da türevi birçok köklü şirket olduğu için Musk'ın başında olduğu şirketin daha birçok engeli aşması ve üretim hedeflerini artırması gerekiyor.

Kaynak : https://www.fastcompany.com/90179235/fords-europe-ceo-just-perfectly-trolled-elon-musk
124
18
8
7
6
Emoji İle Tepki Ver
124
18
8
7
6