Ford’un Tesla'ya Rakip Olacak Aracı Mach E'nin Render Görüntüleri Paylaşıldı

28
4
2
1
0
Ford Mustang’in tamamen elektrikli aracı Ford Mach E, bu ay Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. Araç tanıtılmadan önce sızdırılan görsellerden yola çıkılarak aracın konsept tasarımı geliştirildi.

Ford, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek 2019 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda yeni elektrikli aracı Ford Mach E’yi tanıtacak. Ford'un Mustang markasının yeni aracı, 17 Kasım’da görücüye çıkacak. Araçla ilgili bazı bilgiler ortaya çıkmış olmasına rağmen aracın neye benzeyeceği geçtiğimiz günlere kadar bilinmiyordu ancak birkaç gün önce aracın bazı görüntüleri sızdırıldı. Mach E Forum kullanıcıları da bu görüntülerinden yola çıkarak aracın görsellerini oluşturdu.

Sızdırılan görüntülerden aracın tasarımı belirlendi ve birden fazla renk ile renderlar oluşturuldu. Sızdırılan görüntülerde logo kısmı kapalı olan araçta Mustang logosu kullanıldı. Render görsellerini hazırlayan kişiler, logo hakkında emin olmadıklarını belirttiler.

İşte Tesla'ya rakip olacak Ford Mach E:

ford mustang mach e

Mach E Forum’daki kullanıcılar tarafından resmi olmayan şekilde tasarlanan Ford Mach E, gizemli görüntüsünden sıyrıldı. Ortaya çıkan görüntüler, Ford tasarımcılarının araçta yeni bir tasarım kullanmadıklarını gösteriyor. Belki de elektrikli araç olarak tasarlanan bir aracın tasarımında daha önce kendini kanıtlanmış çizgileri kullanmak şirket için daha güvenli bir yoldu. 

Mach E Forum’dakiler tarafından yapılan görselleştirme çalışması sayesinde Mustang’in sportif hatchback görüntüsü ortaya çıkmış oldu. Ford Mustang’in görsellerini tasarlayan kişiler, karbon fiber jantları da görüntülere ekleyerek biraz 'eğlendiklerini' söylediler. 

Ford Performance, 17 Kasım’a kadar aracın gerçek görünüşünü yayınlamayacak. Yine de Mach E Forum’dakiler tarafından tasarlanan görünüş, aracı bekleyenler için gerçekçi bir görseli ortaya çıkarmış oldu. 

Mach E’nin tasarımı, Mustang’in gerçek tasarımının tamamını tabii ki ortaya çıkarmıyor ancak yine de bilinen kısımlardan yola çıkarak bir tasarım ortaya çıkmış oldu. Ortaya çıkan bilgiler, yaklaşık 485 km menzilli 2021 Ford Mach E’nin Tesla Model Y’nin karşısındaki en ciddi rakip olacağını gösteriyor. Araca ait diğer görüntüleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Ford Mach E'ye ait diğer render görüntüleri:

ford mustang mach e

ford mustang mach e

ford mustang mach e

Kaynak : https://carbuzz.com/news/exposed-fords-awesome-new-tesla-fighter
28
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
28
4
2
1
0