Ford, Mustang Temelli Elektrikli SUV Modeli İçin Tanıtım Videosu Yayınladı

23
3
1
1
1
ABD merkezli otomobil devi Ford, yaklaşmakta olan Mustang temelli yeni elektrikli SUV modeli için karlar üzerinde etkileyici bir tanıtım videosu hazırladı. Hazırlanan video, aracın karlar üzerindeki performansını gözler önüne seriyor.

Otomobil sektöründe yaşanan son gelişmeler, otomobil üreticilerini elektrik motorlu araç üretimine yönlendirmiş durumda. Otomobil sektörünün önde gelen isimlerinden neredeyse hepsi, şu sıralarda bir elektrik motorlu ya da hibrit motorlu model piyasaya sürmüş durumdalar.

Elektrik motorlu araçlar üzerinde çalışmalarını sürdüren şirketlerden bir tanesi de Ford. Sadece sektörün değil potansiyel müşterilerin de elektrik motorlu araçlarla ilgili düşüncelerini önemseyen otomobil devi, ABD'de bir araştırma yaparak insanların elektrik motorlu araçlar hakkındaki düşüncelerini ortaya çıkarttı. Ford'un yaptığı araştırma, ABD'li kişilerin özellikle de karlı havalarda elektrik motorlu araçlara güvenmediğini ortaya çıkarttı. Bu yanlış algıyı değiştirmek isteyen Ford'sa, Mustang temelli yeni SUV aracını kullanarak karlar üzerinde bir video çekti.

Ford Mustang SUV

Ford'un ABD'de yaptığı araştırmaya göre ABD'lilerin sadece yüzde 19 kadarı kötü hava koşullarında bile elektrik motorlu araçlarına güveniyor. Yüzde 28'lik bir bölümse, kötü hava şartlarında sadece acil durumlarda elektrik motorlu bir araca güvenebileceklerini söylüyorlar. Ancak Ford, insanlardaki bu algıya katılmıyor.

Ford'un bu araştırma için hazırladığı videoda, şirketin yeni SUV modeli görülebiliyor. Ancak aracın üzerindeki yoğun kamuflaj, aracın tasarımını neredeyse tamamen gizler durumda. Görülebildiği kadarıyla bu SUV modeli, şirketin efsane modellerinden bir tanesi olan Mustang'in crossover versiyonu olacak.

Otomobil devi yeni SUV modelini kasım ayında resmi olarak sergileyecek ve o gün geldiğinde, bu araçla ilgili tüm detaylara sahip olacağız. Bugüne dek yapılan açıklamalara göre bu araç, 480 kilometre menzile sahip olacak.

Kim demiş elektrikli araçlar karda kullanılamaz diye?

Ford'un hazırladığı tanıtım videosu bu sözlerle başlıyor ve şirketin elektrik motorlu SUV modeli, kar üzerinde tüm yeteneklerini sergiliyor. Araç karlar üzerinde yanlarken insanı hem geriyor hem de Ford'un bu kamuflaj altında nasıl bir canavarı gizlediğini düşündürüyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri, Ford'un yeni tanıtım videosuyla baş başa bırakalım.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/369208/ford-mustang-suv-teaser/
23
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
3
1
1
1