Fortnite Haritasını Yerle Bir Edecek Nükleer Füze Geliyor!

67
9
6
4
1
Geçtiğimiz sezonların en güzel sürprizlerinden olan ve uzunca süre konuşulan 'haritaya çarpan meteor' olayından sonra, şimdi de nükleer füze alarmına geçildi.

Fornite: Battle Royale, belki de türün en bilindik özelliklerini bünyesine katarak bir çıkış elde etmiş olabilir. Buna rağmen oyuna kattığı yenilikler, değişimler ve dönemlik etkinliklerle çok hoş geri dönüşler de alıyor. Geçtiğimiz sezonun temasını oluşturan meteor, bu sezon yerini nükleer füzeye bıraktı. Dilerseniz hep beraber bu teoriyi destekleyen resimlere ve açıklamalarına geçelim.

Fortnite oyuncuları oyunun yapısının bu füzeyle dramatik olarak değişeceğine inanıyor. İlk ipucu süper kötülerin olduğu dağ bölgesinin yanında bir süre görülen füze oldu.

Bunun sonrasında füzenin olduğu bölgenin içlerindeki hologram panel göze çarptı. Hologramın bulunduğu led paneller patlamanın her an gerçekleşebileceğine işaret ediyor.

Bu teoriyi kanıtlayan birkaç gerçek daha mevcut. Onlardan biri de oyunda ara ara televizyonda göze çarpan, nükleer bomba alarmları...

Oyundaki antik mezarlara uzaktan baktığınızda, televizyondaki bu simgeyi yüz olarak görüyorsunuz. Belki de aynı zamanda surat yeni bir kötü karaktere işaret ediyor.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/fortnite-season-5-missile-launch-fan-theories-2018-6?r=US&IR=T
67
9
6
4
1
Emoji İle Tepki Ver
67
9
6
4
1