Fortnite, 1. Yıl Dönümünü Yeni Bir Güncelleme ve Etkinlik ile Kutluyor

14
5
4
1
0
Fortnite, 1. Yıl Dönümünü Yeni Bir Güncelleme ve Etkinlik ile Kutluyor
1. yıl dönümü için yeni bir güncelleme yayınlayan Fortnite, yeni oyun içi etkinlikleri, kozmetik ürünler, silahlar ve yükseltmeler ile oyuncuları fazlasıyla memnun edecek.

Dünyanın en popüler battle royal oyunlarından biri olan Fortnite, 1. yıl dönümünü yeni bir güncelleme ile kutluyor. Güncelleme ile birlikte oyuna ‘Compact SMG’ olarak tabir edilen yeni bir hafif makineli silah eklenirken Slurp Juice’da ciddi bir yükseltme alıyor.

Doğum günü etkinliği boyunca oyuncular, Battle Royale modda oynadıkları sırada haritaya rastgele şekilde dağıtılmış olan doğum günü pasta parçaları toplayabilecekler. Her bir parça oyunculara 5 sağlık ve 5 kalkan verecek.

Slurp Juice yükseltmesi ise oyuncuları fazlasıyla memnun edecek. Artık Slurp Juice kullandığınızda canınız 75’e kadar her yarım saniyede 1 puan artacak. Eğer canınız doluysa Slurp Juice puanları kalkanınıza gidecek.

Güncelleme, Fortnite’ın 1. yıl dönümüne özgü bazı kozmetik ürünleri de de oyuna ekliyor. Ayrıca 1. yıl dönümü etkinliğinde sunulan 3 görevi de tamamlayan oyuncular yeni bir ifadeye, spreye ve backbling’e sahip olacaklar.

Kaynak : https://variety.com/2018/gaming/news/fortnite-patch-v5-10-birthday-1202882381/
14
5
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
5
4
1
0