Fortnite 5. Sezon Yayın Tarihi ve Saati Açıklandı

27
7
5
2
2
Popüler Battle Royale oyunu Fortnite’ın beşinci sezonu için geri sayım başladı. Aynı zamanda oyuncular, bu hafta sonu yüzde yüz fazla XP kazanacaklar ve Battle Pass ödüllerini kazanma şansları da artacak.

PUBG’nin yükselişinin ardından bir anda ortaya çıkan ve dünyayı kasıp kavuran ücretsiz Fortnite, oyuncuların gözdesi olmuş durumda. Oyunun PS4, PC ve Nintendo Switch gibi platformlarda da oynanabilmesi dolayısıyla ciddi bir kitleye hitap ettiğini söyleyebiliriz. An itibariyle 4. sezonun aktif olduğu yapım, yakın zamanda 5. sezona geçiş yapacak ve yeni sürprizlerle karşımızda olacak. 

Fortnite’ın 5. sezonu, 12 Temmuz’da Türkiye saati ile gece 23.00’da yayınlanacak. Bu süre zarfına kadar 4. sezonun aktif olacağı son hafta sonunda oyunculara güzel avantajlar da sağlanacak. 29 Haziran ila 12 Temmuz tarihleri arasında tüm oyuncular %100 ekstra XP ile ödüllendirilecekler. Ayrıca Battle Pass ödüllerine erişim şansları da artacak.

Hafta sonu boyunca Fortnite dünyasında avantajlı bir çizgiye gelmek isteyen oyuncuların kendilerini biraz zorlamaları da gerekiyor.

Sadece Mayıs ayında 300 milyon dolardan daha fazla gelir elde eden yapım, yakın zamanda Android ve sonrasında da iOS platformları için yayınlanacak. Henüz mobil cihazlarda Fortnite yayınlanmadığı için internette gördüğünüz bütün uygulama dosyalarının bir dolandırıcılık amacı taşıdıkları konusunda da uyarımızı yapalım. 

Fortnite’ın yeni sezonu yayınlandığında, hangi sürprizlerle karşılaştığımızı öğrenmek için bizi takipte kalın dostlar, iyi oyunlar :)

Kaynak : https://www.cnet.com/news/fortnite-season-5-release-date-and-time-revealed/
27
7
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
27
7
5
2
2