Fortnite’a John Wick Güncellemesi Geliyor (Köpeği Yok)

27
12
3
1
0
Fortnite oyununun dokuzuncu sezonu, John Wick 3: Parabellum öncesinde sunulacak. Oyunda John Wick filminin tanıtımı için özel içerikler yer alacak. Mesela John Wick'in kendisi gibi.

Keanu Reeves’in emeklilikten geri dönen ve intikam almak için eski organizasyonunu da karşısına almaktan çekinmeyen bir suikastçiyi canlandırdığı John Wick serisinin yeni filmi geliyor. Filmin baş karakteri şimdi Fortnite’a da ekleniyor.

Aslında oyunun eski sezonlarındaki Reaper kostümü hali hazırda John Wick’in kopyasıydı, hatta oyuncular da kostüme öyle diyordu. Dokuzuncu sezon ile birlikte oyuna gelen güncellemeler, John Wick filmine göndermeler içeriyor.

Palmiye Park bölgesinde bulunan yeni bir ev, John Wick’in evinin birebir kopyası olacak şekilde tasarlanmış ve evin altına da bir sandık yerleştirilmiş durumda. John Wick de silahlarını evin bodrum katına gömmüştü, ilk filmden hatırlayanlar olacaktır.

Oyuna ayrıca Wick’s Bount adlı yeni bir görev zinciri ekleneceği de iddia ediliyor. Bu görev zincirinin kısa süreli bir oyun içi mod olması ve filmin çıkışıyla birlikte oyuna dahil edilmesi bekleniyor. Yine de Fortnite tarafından ya da Epic Games’ten gelen resmi bir açıklama yok.

John Wick serisinin son filmi olan Parabellum, 13 Mayıs’ta vizyona girecek. Filmde Salma Hayek ve iki yeni köpek olacak.

Filmin fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.log.com.tr/fortnite-oyuncularina-yepyeni-bir-john-wick-surprizi/
27
12
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
27
12
3
1
0