Fortnite Dünya Şampiyonunun Sosyal Medya Hesapları Hacklendi

32
6
4
0
0
Fortnite'ın geçtiğimiz hafta sonunda düzenliği dünya kupası etkinliklerinin kazananı olarak 3 milyon dolarlık ödülün sahibi olan Bugha'nın sosyal medya hesapları bilgisayar korsanları tarafından ele geçirildi. Bugha'nın dahil olduğu e-spor takımı Sentinels, durumun farkında olduklarını, gerekli çalışmaları yaptıklarını açıkladı.

Son dönemlerin popüler hayatta kalma oyunlarından Fortnite, geçtiğimiz hafta sonunda dünya kupası etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikler kapsamında hem solo hem de duo modunda dünyanın en iyi oyuncuları belirlenirken, turnuvanın solo modundaki kazananı 16 yaşındaki Bugha oldu. 

Başarısıyla 3 milyon dolarlık ödülün de sahibi olan Bugha, henüz sevincini yaşayamamışken büyük bir şok yaşadı. Bilgisayar korsanları Bugha'nın Twitch ve Twitter hesabını ele geçirdiler.

fortnite dünya şampiyonu

Bugha'nın dahil olduğu e-spor takımı Sentinels, Bugha'nın Twitter hesabını geri aldıktan sonra şu açıklamayı yaptı:

"Bugha'nın telefonu ve sosyal medya hesapları ele geçirildi. Durumun farkındayız ve kontrolü yeniden sağlamak için çalışıyoruz." 

Yaşanan olayın ardından Bugha'nın hesapları kurtarılmış gibi görünüyor. Eğer Bugha'yı bu sosyal medya platformları üzerinden takip ediyorsanız, geçici bir süreliğine dikkatli olmanızda fayda var. Bilgisayar korsanları Twitter üzerinden mesaj atarak ya da Twitch üzerinden sahte yayınlar başlatarak sizlerden bazı bağlantılara ulaşmanızı isteyebilirler. Bu yüzden Bugha'dan gelebilecek olan mesajlara aldırış etmemeniz tavsiye edilir.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/fortnite/bugha-hacked
32
6
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
32
6
4
0
0