Fortnite'ın 9. Sezonuna Dair Yeni Bir Tanıtım Görseli Yayımlandı

18
14
3
3
1
Fortnite'ın 9. sezonu için yeni bir tanıtım görseli yayımlandı ve görünen o ki dün yayımlanan tanıtımla birlikte Epic Games, bizlere bir şeyler anlatmaya çalışıyor.

Aynı tıkır tıkır işleyen bir saat gibi Epic Games, Fortnite’ın 9. Sezonu için yeni bir tanıtım fotoğrafı yayımladı. Bu seferki tanıtımda elimizde bir battlepass skini var. Görünüşe göre skin, gelecekten gelmişçesine kıyafetleri olan dişi bir uzay savaşçısını bizlere takdim ediyor.

Yeni tanıtımda ayrıca ‘E’ harfiyle birlikte geldi. Dün yayımlanan tanıtımda da ‘N’ harfi bizlere sunulmuştu. Şimdiye kadar elimizde ‘NE’ ile başlayan bir kelime var. Muhtemelen bir sonraki tanıtımla birlikte elimize geçecek kelime NEW (yeni) veya NET (network, yani ağ kelimesinin kısaltılmışı) olacak.

Şu an için elimizde sadece bunlar var. Muhtemelen elimize geçecek kelime ‘NEW’ olacak ancak bunun da sebebini anlamak biraz zor. Üç harflik bir kelimeden daha uzun bir kelime de gelebilir. Kelimenin ne olduğunu gelecek günlerde hep birlikte göreceğiz.

Fortnite’ın sonraki tanıtımlarından da haberdar olmak için sitemizi takipte kalın

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/paultassi/2019/05/07/fortnites-new-season-9-teaser-reveals-a-battle-pass-skin-and-is-spelling-something/#6f7fa72f73a4
18
14
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
18
14
3
3
1