Fortnite'ın Füze Ateşleme Etkinliğinde Kurnaz Bir Oyuncu, Oyunun Kill Rekorunu Kırdı!

208
38
8
5
4
Fortnite'ta haftalardır merakla beklenen füze ateşlemesi, Cumartesi akşamı gerçekleşmişti. Pek çok oyuncunun o an online olarak takip ettiği etkinlik, çok ilginç bir olaya sahne oldu.

Oyunun oynanabildiği tüm platformlarda aynı saatte başlayan bu etkinlikte bir füze ateşlenmişti. O an online olan bütün oyuncular gökyüzüne bakarak bu olayı takip etti. Sadece bir kereliğine gerçekleşen bu olay esnasında oyuncular birbirlerini öldürmeyi bırakıp, etkinliğin tadını çıkardı.

Bir oyuncu hariç...

Elemental_Ray adlı bir oyuncunun bulunduğu maçta, server'daki oyuncuların çok büyük bir kısmı haritada aynı noktaya toplanıp dev bir yapı inşa etmeye başlıyorlar. Son derece yüksek olan bu yapının tepesinde toplanan oyuncular, muhteşem bir manzara eşliğinde füzenin ateşlenişine baştan sona tanık olmayı amaçlıyorlar ve başta her şey yolunda da gidiyor. Ancak etkinlik hala devam ederken Elemental_Ray, çok kurnazca bir planla inşa edilen bu yapının temelini parçalıyor...

Temeli parçalanan yapı oyun mekaniklerinden ötürü tamamen yok oluyor ve üzerindeki bütün oyuncular da neredeyse haritanın en üst sınırından yere düşerek anında ölüyorlar. Böylece Elemental_Ray, birdenbire 48 kill'e ulaşarak oyundaki tek maçtaki en fazla kill rekorunu paramparça ediyor.

Önceki kill rekorunun 33 olduğu düşünüldüğünde, Elemental_Ray'in muhtemelen bir daha hiç kırılamayacak bir rekora ulaştığını söylemek yanlış olmaz. Bazı oyuncular bu harekete tepki göstererek etkinliği izlemelerine engel olduğundan şikayet etseler de, bazı oyuncularsa etkinliğin iyice unutulmaz olmasını sağladığı görüşünde.

Elemental_Ray'in kariyer istatikleriyse hayli kötü. Soloda hiç maç kazanamamış olan oyuncunun KD oranı ise 0.47 civarında. O ana tanık olmak isteyenler videoyu 4. dakikanın başından itibaren izleyebilirler:

Kaynak : https://www.slashgear.com/fortnites-missile-launch-leads-to-player-setting-new-solo-kills-record-01536251/
208
38
8
5
4
Emoji İle Tepki Ver
208
38
8
5
4