Fortnite, Nintendo Switch'e Düşünülenden Daha Erken Gelebilir!

9
6
1
0
0
Epic Games'e milyonlarca dolar para kazandıran Fortnite'ın Nintendo Switch sürümünün E3 konferansında tanıtılacağına dair bir sızıntıyı sizlerle paylaşmıştık. Oyunun Nintendo Switch'e geleceğine dair bir kanıt da Twitter kullanıcısı ve konsol hacker'ı @Micheal'dan geldi.

Epic Games'e yalnızca mobil platformdan bile günlük 2 milyon dolar para kazandıran Fortnite'ın yakın zamanda Nintendo Switch'e geleceği düşünülüyor. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan E3 2018 listesinde karşımıza çıkan oyunun konferansta tanıtılacağına dair bir kanıt daha ortaya çıktı. 

Twitter üzerinde paylaşım yapan bir geliştirici ve konsol hackerı olan @Micheal, oyunun konsola çok daha yakın zamanda geleceğine dair birkaç ipucu buldu. Bu kanıtlar, oyunun Nintendo eShop'ta zaten halihazırda bulunduğuna işaret ediyordu. 

"Tired: E3 sunumu sırasına yeni oyunlar ortaya çıkacak. 

Wired: Yeni oyunları eShop'ta bir güncelleme ile duyurun."

Bu doğrultuda @Micheal isimli Twitter kullanıcısı, Switch'te Fortnite için bir de şüpheli bir görüntü dosyası da buldu: 

Battle Royal oyunu, E3 sırasında ortaya çıkacak ve belki de duyurulacağından çok daha fazla özellikle ve çabuk gelebilir. Çevrimiçi hizmette henüz herhangi bir şekilde gözükmeyen Fortnite'ın E3'le birlikte duyurulması oldukça ilgi çekici bir deneyim olacak.

Kaynak : https://www.polygon.com/2018/6/6/17434092/fortnite-nintendo-switch-e3
9
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
6
1
0
0