Fortnite Oyuncularının Hesaplarını Kapatan Sony'den Yeni Açıklama Geldi

37
5
2
2
2
Geçtiğimiz haftalarda Fortnite'in Nintendo Switch'de de oynanabilir olmasıyla, kullanıcıların hesaplarını kapatan Sony'den, tepkilerin ardından yeni açıklama geldi.

PlayStation 4'de Fortnite oynadıkları hesapla, Nintendo Switch'e giriş yapan kullanıcılar, hesaplarının kapatılmasıyla büyük bir şok yaşamıştı. Olayın ardından bir de sinir bozucu bir açıklama yapan Sony, gelen tepkilere rağmen bir çözüm önerme zahmetine bile girmemişti. Ancak tepkiler büyümüş olacak ki şirket nihayet tatmin edici denilebilecek bir açıklamada bulundu.

Tek hesapla iki ayrı cihazda oynanması durumunda, satın almalar konusunda yaşanması muhtemel kayıplara yönelik olarak böyle bir adım attığı düşünülen Sony, Eurogamer'a yaptığı açıklamada sorunla ilgili çözüm yolu aradıklarını söyledi. İspanya'daki Gamelab konferansında konuşan Sony Interactive Entertainment America CEO'su ve SIE Worldwide Studios başkanı Shawn Layden, hem kullanıcıları hem de Sony'i memnun edecek bir ortak çözüm üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Planlarını ”Oyun topluluğumuz tarafından anlaşılıp kabul edilecek ve aynı zamanda işimizi destekleyecek bir çözüme ulaşacağımızdan eminim.”  sözleriyle açıklayan Layden, sorunun çözüleceği iddia etse de 'Sony'i memnun edecek' çözümün ne olacağı konusu muamma. Ancak eğer oyuncular için işe yarar bir çözüm yakın zamanda sunulmazsa, Sony'nin büyük bir tepki ile karşılaşacağı kesin. 

Kaynak : https://www.slashgear.com/fortnite-cross-play-controversy-sonys-latest-doesnt-inspire-27535837/
37
5
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
37
5
2
2
2