Fortnite'ta, Star Wars: Rise of Skywalker'ın Özel Bir Gösterimi Yapılacak

13
2
1
1
0
Ülkemizde, dünyanın birçok ülkesiyle aynı tarihte vizyona girecek olan Star Wars: Rise of Skywalker’ın özel bir gösterimi Fortnite’ta gerçekleştirilecek. Oyun içerisinde yer alan bir sinemada, filmden, oyuna özel bir sahne gösterilecek.

Star Wars, sinema tarihinin gelmiş geçmiş en büyük film serilerinden bir tanesidir. Hatta zamanla kitaplara, çizgi romanlara, oyunlara ve dizilere de konu olmuştur. 1977 yılında A New Hope ile başlayan seri günümüze kadar da gelmeyi başardı. Tabii zamanla artan hayran kitlesi, Star Wars’un etki alanını da genişletti.

Markanın etki alanı ve hayran kitlesi o kadar genişledi ki, zamanla kendi evreninden de dışarı çıkmaya başladı. İşte bu genişleyen etki alanı, son yılların popüler oyunu Fortnite’ı da kapsadı. Daha önce de Fortnite ile işbirliği yapan marka, bu sefer de yeni filmi Rise of Skywalker ile Fortnite evrenine giriş yapıyor. Yeni filmin bir sahnesi, oyun içindeki bir sinemada gösterilecek.

Star Wars ve Fortnite işbirliği

Fortnite, Star Wars Rise of Skywalker

Star Wars ve Fortnite işbirliğini bu senenin başlarında da görmüştük. Star Wars evreninin harika nişancıları “Stormtrooper”ların kostümü ve Star Destroyer, Fortnite haritalarında görülmüştü. Ancak bu sefer gerçekleştirilecek etkinlik öncekinden daha farklı olacak. Yeni etkinlik, tıpkı oyunda yakın zamanda gerçekleştirilen Marshmello konseri gibi olacak.

Oyuna özel sahne gösterimi, Fortnite Risky Reels’ta 14 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Bu gösterimin posterleri de oyun içerisinde de oyunculara gösterilmeye başlandı. Oyun içerisindeki sinema salonunun kapıları TSİ ile 21.30’da açılacak ve sahnenin gösterimi 22.00’da gerçekleştirilecek.

Bu durum aslında Fortnite oyuncularının çok da yabancı olduğu bir şey değil. Geçtiğimiz sene Wreck-it Ralph: Ralph Breaks the Internet’in tanıtımı için Wreck-it Ralph’e özel Risky Reels’de bir gösterim düzenlenmişti. Tabii Star Wars hayran kitlesinin büyüklüğü düşünüldüğünde, Rise of Skywalker’ın gösterimi çok daha büyük ilgi çekmeyi başaracaktır.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/a-scene-from-the-new-star-wars-will-premiere-in-fortnite/
13
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
1
0