Fortnite'a Önümüzdeki Günlerde Eklenecek Yeni Ögeler Ortaya Çıktı

39
8
8
7
7
Battle Royale oyun türünün en popüler örneklerinden biri olan Fortnite, Bölüm 2 adı altında adeta yeniden yaratılmıştı. Oyuna eklenen oyun içi ögeler de oyunu bambaşka bir hâle getirmişti. Bugün ortaya çıkan bilgilere göreyse önümüzdeki günlerde oyuna yeni ögeler daha eklenecek.

Ninja gibi dünyaca ünlü yayıncılarla adını duyurup büyük kitlelere hitap eden Battle Royale oyunu Fortnite, Epic Games'in son dönemdeki en büyük başarılarından biri olarak göze çarpıyor. Geçtiğimiz günlerde gelen güncellemeyle adeta farklı bir boyuta geçen oyun, Bölüm 2 ile oyuncuların beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Bölüm 2 ile birlikte gelen geniş sulak bölgeler, tekneler, çöp kutularının için saklanabilme gibi yenilikler, oyunu çok daha eğlenceli hâle getiren oyun içi ögeler olarak dikkat çekiyor. 

Bölüm 2'ye geçişin 1. ayına yaklaştığımız şu günlerde Epic Games de oyuna aralıksız şekilde yenilikler eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni eşyalar ve malzemeleri heyecanla bekleyen Fortnite oyuncuları, bugün ortaya çıkan bir tweet ile beklentilerini de yükselttiler. Fortnite hakkında verdiği sızıntı haberleriyle bilinen HYPEX adlı kullanıcının attığı tweete göre oyuna eklenecek eşya ve malzemeler belli oldu.

Oyuna yeni araçlar, tuzaklar ve malzemeler ekleniyor:

fortnite yeni tuzaklar araçlar malzemeler

HYPEX isimli Twitter kullanıcısının attığı tweet'e göre oyuna eklenecek yeni ögeler arasında 'Kalp' isimli bir araç, 'Scooter', 'Kafes', 'Sürpriz Parti', 'Klonlama Makinesi', 'Havuz Kolluğu' gibi ögeler dikkat çekiyor. İsmi geçen yeniliklerin veri madenciliği yoluyla kodlar üzerinden ele geçirilmesi nedeniyle araç, tuzak ve malzemelerin neye benzediğini öğrenme şansımız şimdilik yok ancak isimlere bakılacak olursa Fortnite, bu ögelerle çok daha eğlenceli bir deneyim sunacak.

Epic Games'in oyuna ekleyeceği bazı eşyalara bu kod adlarını vermiş olma ihtimalini göz önüne alarak önümüzdeki günlerde bu isimlerden bağımsız eklemelerin oyuna gelebileceğini de belirtelim. Daha önceki sızıntılarda oyuna eklenecek birçok ögeyi önceden öğrenme şansımız olmuştu. Bu yüzden Epic Games, Bölüm 2 için böyle bir önlem de almış olabilir. Oyuna eklenen tüm yenilikleri anbean takip ederek sizlere aktarıyor olacağız. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.slashgear.com/fortnite-leak-hints-at-tornado-grenades-cloning-machines-new-traps-09599110/
39
8
8
7
7
Emoji İle Tepki Ver
39
8
8
7
7