Microsoft, Forza Horizon 4'ün Türkçe Dublaj Seçeneğiyle Geleceğini Duyurdu!

53
5
3
3
0
Microsoft, Forza Horizon 4'ün Türkçe Dublaj Seçeneğiyle Geleceğini Duyurdu!
Türkiye'de belki de ilk olarak Sony'nin başlattığı Türkçe oyun furyası adeta dalga dalga büyüyerek devam ediyor. Bu kez hamle Microsoft'tan geldi.

Türkiye şu an nüfusuna oranla oyun oynama oranında dünyanın en önde giden ülkelerinden biri. Özellikle Steam'in alıp başını gitmesi sonrası 'kopya oyun' kültürünün de yok olmaya başladığı ülkemiz için güzel gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

İlk olarak Sony Türkiye'nin konsoluna özgü oyunları Türkçe desteği ile getirmesi durumu söz konusu olmuştu. Son çıkan oyunlardan Detroit: Become Human gibi bir efsaneyi de Türkçe olarak deneyimlemiştik. Microsoft da Türkçe'ye ve Türk oyunculara kayıtsız kalmayarak bombayı patlattı.

Yukarıdaki duyuruda gördüğünüz gibi oyun Xbox Game Pass'e de ekleniyor. Bu da ayda sadece 14 TL ödeyerek aldığınız yüzlerce oyuna Forza gibi bir efsanenin eklenmesi demek oluyor. 

Microsoft, sırf oyun oynamak için dahi sürekli internete bağlı olmamız gerektiğini duyurduğu bir konsolu oyuncuların gözünde daha hoş bir yere getirmek için elinden geleni yapıyor. Özellikle bu son Türkçe hamlesi bizleri fazlasıyla mutlu etti.

53
5
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
53
5
3
3
0