Forza Horizon 4, Oyuncular Tarafından Çıkışından Aylar Önce İndirildi

35
7
3
3
0
Forza Horizon 4, Oyuncular Tarafından Çıkışından Aylar Önce İndirildi
Oyun dünyası sızıntılarla ve erkenden çalınan yapımlarla doludur. Bu kez gerçekleşen vaka ise daha önce hiç görmediğiniz kadar enteresan.

Bildiğiniz gibi Forza serisi Microsoft'un en önem verdiği ve oyun tarihinin de en sağlam yarış serilerinden biri. Forza Motorsport serisi simülasyon tarafında devam ederken, Forza Horizon serisi ise biraz daha 'arcade' bir oynanış sunuyor. Her iki oyun serisi de yoluna sağlam devam ederken gelen bir haber oldukça şaşırtıcı oldu.

Microsoft'un 4-5 aydan önce çıkmasını beklenmiyordu ancak dün itibarı ile Microsoft yanlışlıkla oyunu ön yüklemeye açtı. 

"Bugün bazılarınızın fark ettiği gibi Forza Horizon 4 ön yüklemeye açıldı. İsteyerek yapılan bir şey değil ve oyun piyasaya çıktığında otomatik olarak inecektir. İsterseniz oyunu silmekte özgürsünüz."

Anlayacağınız mevzu o kadar da büyük bir şey değil. Olan, kotalı internet kullananlara oldu diyebiliriz. 90 gb'lık dosyalar PC'ye indiği ile kalmış oldu. Oyunun tam sürümü bu inen dosyalarla çalışmayacak.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2018-06-25-some-people-downloaded-forza-horizon-4-files-over-four-months-early
35
7
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
35
7
3
3
0