Fransız Futbolcu Griezmann'ın Dünya Kupası'na Damga Vuran 'Fortnite' Gol Sevinci

87
17
8
6
4
Fransız Futbolcu Griezmann'ın Dünya Kupası'na Damga Vuran 'Fortnite' Gol Sevinci
Bildiğiniz üzere dün gerçekleştirilen 2018 FIFA Dünya Kupası finalinde, Hırvatistan'ı 4-2 ile geçen Fransa kupanın sahibi oldu. Ancak maçın da önüne geçen bir olay oldu: Griezmann'ın gol sevinci.

Futbol dünyasında Fortnite'taki 'emote' hareketlerinin gol sevinci olarak yapılması yeni bir şey değil. Hatta bu sevinçlerin derlendiği bir video dahi mevcut. Dilerseniz önce ona göz atalım.

Gördüğünüz gibi birçok futbolcu bu tip gol sevinçleri gerçekleştiriyor. Turnuva öncesinde de Griezmann, birçok kez 'Take The L' isimli (L, 'loss' anlamına geliyor: 'Yani mağlubiyeti kabullen!') sevincini gerçekleştirmişti.

Antoine Griezmann'ın Dünya Kupası finalinde attığı golden sonra da bu sevinci yapması kimseyi şarşırtmadı. Kendisini kamuoyunda bu kadar tartışılan hale getiren ise elini normalde koyması gerekenden 'biraz' aşağıya götürmesiydi. Elbette bu durum, o anın motivasyonu ve heyecanıyla kolaylıkla açıklanabilir. Neticede kendisinin bir Fortnite oyuncusu ve tutkunu olduğu yeni bilinen bir şey değil.

Kaynak : https://kotaku.com/world-cup-player-celebrates-goal-with-rude-fortnite-emo-1827611832
87
17
8
6
4
Emoji İle Tepki Ver
87
17
8
6
4