Galatasaray Başkan Yardımcısı: Devasa Stat Bile Salıncak Gibi Sallandı

45
5
4
2
0
İstanbulluları korkutan 5.8 büyüklüğündeki depremle ilgili bir açıklama da Galatasaray'dan geldi. Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Türk Telekom Stadyumu'nun beşik gibi sallandığını söyledi.

Dün, Türkiye'nin en büyük şehri olan İstanbul, 5.8 büyüklüğünde bir depremle sallandı. Yapılan son açıklamalara göre yaşanan 5.8'lik depremin ardından 188 artçı sarsıntı yaşandı ve son belirlemelere göre İstanbul'daki 473 bina hasar görmüş durumda. Bu 473 binadaki hasarın büyük bir çoğunluğu küçük çaplı olsa da bazı binaların tahliye edildiği söyleniyor.

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, deprem anında büyük bir korku yaşadılar. Pek çok kişi yaşanan depremin ardından yakınlarına ulaşmaya çalıştı ancak Türkiye'de aktif olarak hizmet veren operatörler, depremin yaşandığı andan sonraki yoğunluk nedeniyle uzunca bir süre hizmet veremediler. Vatandaşlar, deprem anında yaşadıklarını sosyal medyada da fazlaca paylaştılar. Yaşadıklarını paylaşanlardan birisi de Galatasaray Kulübü'nün Başkan Yardımcısı Yusuf Günay oldu.

Yusuf Günay

Günay, deprem anında yaşadıklarını resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Yaptığı açıklamadan, deprem anında Türk Telekom Stadyumu'nda olduğu anlaşılan Günay, şu ifadeleri kullandı: "Devasa Stad bile salıncak gibi sallandı, Allah korusun. #Depremistanbul"

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/turkiye/201909271040268147-galatasaray-baskan-yardimcisi-gunay-devasa-stat-bile-salincak-gibi-sallandi/
45
5
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
45
5
4
2
0