Samsung Galaxy A70'e, Type-C Kulaklık Desteği Geldi

21
8
5
3
2
Samsung, Galaxy A serisinin en çok tercih edilen modellerinden olan Galaxy A70 için yeni bir güncelleme yayınladı. Samsung'un yayınladığı güncelleme, Galaxy A70 için Type-C kulaklık desteği getiriyor, parmak izi sensörünün performansını arttırıyor ve kamera kalitesinde iyileştirmeler yapıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, piyasaya sürdüğü akıllı telefonlar için yayınladığı güncellemelerle cihazların yeni teknolojiler için desteğini tamamlıyor. Şirket şimdi de, Galaxy A serisinin en çok tercih edilen modellerinden olan Galaxy A70 için yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan güncelleme, Galaxy A70'i daha işlevsel bir hale getiriyor.

Samsung'un Galaxy A70 için yayınladığı "A705GMDDU3ASI2" sürümlü güncelleme, 648 megabayt boyutunda. Bu güncellenmenin yüklenmesiyle birlikte cihazın güvenlik yaması, 1 Eylül 2019 tarihine güncellenmiş oluyor. Ayrıca Samsung, bu güncellemeyle Galaxy A70'in genel performansını da arttırıyor ve yeni özellikler ekliyor.

Galaxy A70

Samsung'un bu güncellemesinin en büyük yeniliği, Galaxy A70'lere Type-C tipindeki kulaklıklar için destek sunuyor olması. Böylelikle kullanıcılar, Type-C girişli kulaklıklarını Galaxy A70 ile tam bir uyum içerisinde kullanabilecekler. Ayrıca bu güncelleme, Galaxy A70'in ekran üzerindeki parmak izi okuyucusunun performansını iyileştiriyor, kamera kalitesini biraz daha arttırıyor ve cihazın günlük kullanımdaki sorunlarını da gideriyor.

Samsung, Galaxy A70 için yayınladığı güncellemeyi ilk olarak Hindistan'daki kullanıcılarına sundu. Bölgesel olarak yayınlanan güncellemelerin, tüm dünyaya yayılması ise bir müddet sürecek gibi görünüyor. Eğer sizlerde bir Galaxy A70 sahibiyseniz, telefonunuzun "Ayarlar" bölümüne giderek güncellemenin gelip gelmediğini manuel olrak kontrol edebilirsiniz. Ancak güncelleme, telefonunuz için uygun olduğunda zaten Samsung, size bir bildirim gönderecektir.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/latest_samsung_galaxy_a70_update_brings_typec_headphone_support-news-39372.php
21
8
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
21
8
5
3
2