Galaxy Fold'un Ne Zaman Tanıtılacağını Samsung Bile Bilmiyor

25
5
4
1
0
Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'un tanıtım tarihi, büyük ihtimalle, önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Nisan ayında tanıtılmasının hemen ardından cihazın yaşadığı büyük ekran sorunları sebebiyle Samsung, akıllı telefonunu yeniden duyuracağını açıklamıştı. Katlanabilir tasarımıyla yenilikçi akıllı telefonu Galaxy Fold'u Mayıs ayının ortasında tekrardan duyuracağını dile getiren Samsung, ne var ki sözünde duramadı.

Güney Koreli şirket adına Amerikan medya sitesi CNET'e konuşma gerçekleştiren bir Samsung sözcüsü, yeni tanıtım tarihinin "önümüzdeki haftalar içerisinde" belirleneceğini ve hatta belki de kullanıcıların, Temmuz ayına ve daha sonrasına kadar bir lansman tarihi elde edinemeyebileceklerini ifade etti.

Yaşanan gecikmenin Samsung'un acele etmek istememesinden değil, ekranında gerçekten hassas olması probleminin çözülememesinden kaynaklandığının notu da düşülüyor. Eğer ki Samsung katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'un satışını başarılı bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsa müşterilerini 1.980 dolarlık cihazlarının kıvırmalar sebebiyle kırılmayacağına ikna etmesi de gerekiyor.

Kaynak : https://www.ubergizmo.com/2019/06/first-pixel-4-render-reveals-a-multi-camera-system-on-the-back/
25
5
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
25
5
4
1
0