Galaxy Note 5’ten Sonra Galaxy Note 7’de de Kalem Sorunu Çıktı

1
1
0
0
0
Yayınlanan bir rapora göre Samsung Galaxy Note 7’nin kalemini biraz güçlü bir şekilde taktığınızda kalem cihazın içinde kırılıp sıkışıyor.

Samsung’un birçok ülkede satışa sunduğu ve bugün de ülkemizde basın toplantısını düzenlediği Samsung Galaxy Note 7 ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Bildiğiniz gibi Galaxy Note 5 modelinin en kronik sorunu S-Pen’in yanlışlıkla ters takıldığında cihazın içinde kalması ve bu durumun kullanıcılara binlerce liralık masraf çıkarabilmesiydi. Samsung, Note 7 modelinde S-Pen’i ters takma sorununu çözerken, bugün yayınlanan bir raporda Note 7’de de kalemin içerde sıkışabildiği görüldü.

Zaten Samsung Galaxy Note 7 Sağlamlık Testi videomuzda da Galaxy Note 7'nin kaleminin çok hassas olduğunu ve basit bir şekilde kırıldığını görmüştük:

Android Headlines isimli internet sitesinin yayınladığı rapora göre, Samsung Galaxy Note 7 sahipleri Note 7’nin kalemini sert bir şekilde (abartılacak derece de değil) cihaza soktuklarında hassas olan kalem cihazın içinde bir şekilde sıkışıyor ve kalemi cihazdan çıkarmak pek de mümkün olmuyor.

Muhtemelen sert baskıdan dolayı cihazın içinde bir şekilde kırılan S-Pen, dikkatli kullanmadığınız durumlarda size yine büyük masraflar çıkartabilir ya da cihazınızı S-Pen’siz kullanmayı kabul etme durumunda kalabilirsiniz.

Elbette bu durum Note 5’de olduğu gibi Note 7’nin de kronik bir sorunu olmayacaktır ama şık ve zarif bir telefon olan Note 7’ye ve S-Pen’e oldukça nazik davranmanız gerektiğini belirtmiş olalım. Ayrıca S-Pen'i tamamen dibine kadar itirmeye çalışırsanız yine aynı problemi yaşayabilirsiniz.

BONUS: Ayrıca Samsung Galaxy Note 7, 3600TL fiyatıyla alınır mı? sorusunun yanıtını arıyorsanız, Galaxy Note 7 inceleme videomuzu izleyebilirsiniz:

Kaynak : http://www.androidheadlines.com/2016/08/report-galaxy-note-7s-s-pen-gets-stuck-if-pushed-too-hard.html
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0