Galaxy Note 7’nin 6GB RAM’li Versiyonu Göründü!

0
0
0
0
0
Samsung Galaxy Note 7’nin 6GB RAM’i olan modeli TENAA kayıtlarında ortaya çıktı.

2 Ağustos’ta yeni üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note 7’yi tanıtan Samsung, hatırlayacağınız üzere uzun süredir Note 7’de 6GB RAM olacağı dedikodularına rağmen cihazda 4GB RAM’e yer verdiğini açıklamıştı.

Ancak Galaxy Note 7 daha raflardaki yerini almadan, 6GB RAM’i bulunan farklı bir Galaxy Note 7 modeli Çin’de sertifikasyon esnasında TENAA kayıtlarında görüldü.

TENAA kayıtlarına göre 64GB depolama alanı ve 4GB RAM’li modelin yanında bir de Note 7’nin 128GB depolama alanı ve 6GB RAM’i bulunan farklı bir versiyonu başta Çin olmak üzere çeşitli ülkelerde satışa sunulacak.

Ancak 128GB depolama alanı ve 6GB RAM’li Note 7 modeli büyük ihtimalle Türkiye’de satışa sunulmayacak. Ülkemizde standart 64GB depolama kapasitesi ve 4GB RAM ile gelen model tüketicilerin karşısına çıkacak.

6GB RAM'li modelin önemli avantajları var mı?

Aslında 128GB depolama alanı / 6GB RAM olan modelin ülkemizde satışa çıkmaması bizim için büyük bir dezavantaj sayılmaz. Zaten Note 7’nin depolama alanı 256GB’a kadar olan microSD kart desteğiyle arttırılabiliyor ve sadeleşen TouchWiz arayüzüyle birlikte 4GB RAM şu anda bir akıllı telefon için fazlasıyla yeterli.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0