Galaxy Note 7'nin Fiyatı Beklenenin Üzerinde Olabilir

0
0
0
0
0
Geçtiğimiz günlerde ülkemizde ön sipariş fiyatı ortaya çıkan Galaxy Note 7’nin Avrupa fiyatı belli oldu. Görünüşe göre cihaz beklenenin üstünde bir fiyatla gelecek.

2016 yılının en güçlü akıllı telefonlarından Samsung Galaxy Note 7, tanıtılmasının üstünden kısa bir süre geçmesine rağmen yakında hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Daha önce Avrupa lansmanı gerçekleştirilen cihazın Avrupa satış fiyatı da belli oldu.

Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy Note 7, Avrupa’da 849 euro fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak. Bu kuru ise TL’ye çevirdiğimizde Note 7’nin Avrupa satış fiyatı yaklaşık 2800TL’ye tekabül ediyor. Bu fiyat üzerinden yüzdelik oranlarla vergi hesaplaması yapacak olursak en kaba hesapla cihazın 3700TL – 3800TL civarında bir fiyata sahip olacağını söyleyebiliriz.

Samsung Türkiye’nin fiyat politikası önemli

Ülkemizde Hepsiburada.com’da yaklaşık 3580TL civarında bir fiyatla listelenen Galaxy Note 7’nin kaba hesapla daha pahalı olacağı öngörülse de Samsung Türkiye ekibi fiyat konusunda çalışmalar yürüterek fiyatı daha uygun seviyelere çekebilir. Şahsen ben cihazın fiyatının 3499TL olacağını düşünüyorum çünkü vergi nedeniyle cihazlar pahalı olduğunda şirketlerin Türkiye ofisleri fiyatlarda düzenlemeler yaparak cihazları daha uygun son tüketici fiyatlarına çekebiliyorlar, Samsung Türkiye ekibi de büyük ihtimalle bu konuyla ilgili çalışma yapacaktır.

Ağustos ayı içerisinde düzenlenecek olan Sasmung Galaxy Note 7 Türkiye lansmanıyla birlikte cihazın ülkemizdeki detaylarını da öğreneceğimizi tahmin ediyoruz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0