Galaxy Note 7’nin Burger King’de Cayır Cayır Yandığı An!

0
0
0
0
0
Galaxy Note 7’nin Burger King’de Cayır Cayır Yandığı An!
Galaxy Note 7’nin Güney Kore’deki bir Burger King’de cayır cayır yandığı anlara ait video yayınlandı.

Bildiğiniz gibi Samsung, gelen onlarca patlama haberlerinin ardından aldığı kararla birlikte Galaxy Note 7’lerin üretimini durdurduğunu açıklamıştı. Sorunun cihazın bataryasından kaynaklandığını kabul eden ve pili yenilenmiş Galaxy Note 7’leri piyasaya süren şirket, bu cihazlar için de gelen patlama haberlerinden sonra cihazın üretimini tamamen durdurmuştu

Yalnız bu sorunun suistimal edildiği düşünülerek dünyanın dört bir yanından gelen patlamalardan bazılarının net kanıtlar olmaması sebebiyle ‘asılsız’ olabileceği dillendiriliyordu. Galiba Güney Kore’de çekilen bu video, şimdiye kadar Galaxy Note 7’nin patlamasıyla ilgili gördüğümüz en net kanıt olma özelliğini taşıyor. 

Güney Kore’deki Hanwha Eagles Park Beyzbol Stadı’nda çekilen bu video, Note 7’nin kullanıcılar açısından ne kadar tehlikeli olabileceğini de açığa kavuşturmuş oldu. Burger King’deki görevli, eline geçirdiği koruyucu eldivene rağmen yanan Galaxy Note 7’yi tutmakta zorluk çekiyor ve birkaç saniye sonra yere düşürüyor. Bu olayın bir de cebinizde ya da çantanızda yaşandığını düşünün? Gerçekten de çok korkutucu. Üstelik yanan telefonun pili yenilenmiş versiyonu olduğu söyleniyor.

Samsung, Galaxy Note 7’leri durdurma kararı almış, geçtiğimiz hafta içinde yenilenmiş 1 milyondan fazla Galaxy Note 7’nin de sahiplerine iletildiğini belirtmişti. Yeni cihazlarda benzer sorunun devam etmesi, Samsung’un yeni bir karar almasını sağlayabilir (yenilenen versiyonları dahil tüm Note 7’lerin geri alınması gibi).

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0