Galaxy Note 7'nin Dijital Kalemi S Pen'in Kullanıcı Dostu 3 Yeni Özelliği!

0
0
0
0
0
Samsung'un yeni phableti Galaxy S7 yakında tanıtılacak. Cihazın ayrılmaz bir parçası olan S Pen'e gelen 3 yeni özelliğe birlikte göz atalım...

Samsung’un Galaxy Note serisinin üyesi Galaxy Note 7 yarın tanıtılacak. Hakkında birçok özelliğin şimdiden belli olduğu cihaz hakkında yeni bir detay daha ortaya çıktı. Eğer daha önce göz atmadıysanız, Galaxy Note 7’nin özellikleri hakkındaki ayrıntılı içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Gelelim haberimize… Bu haberimizin konusu Galaxy Note serisinin vazgeçilmez aksesuarı S Pen ile ilgili. Birçok Galaxy Note kullanıcısının vazgeçilmezi olan S Pen yeni modelde yeni özellikler ile gelecek. Sammobile sitesinin verdiği bilgilere göre yenilenmiş S Pen’in Translate, Magnify ve Glance adında 3 yeni özelliğe sahip olacak.

Translate özelliği ile S Pen kullanımı sırasında sözcükler ve cümleler kolayca çevrilebilecek. Örneğin okuduğunuz bir metinde bilmediğiniz bir kelimenin üstünde S-Pen ile durmanız halinde o sözcüğün çevirilerine ulaşabileceksiniz. Bir diğer yenilik ise Magnify… Bu özellik Galaxy S7’de S Pen kullanırken ekranın istediğiniz bir bölümünü kolayca büyütmenize olanak sağlayacak. Glance adlı özellik ise S-Pen’i ekranın alt köşesine taşıyarak açık olan uygulamaların ön izleme ekranlarını görmenizi ve uygulamalar arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlayacak. Bakalım Galaxy Note 7 beklentileri karşılayacak mı?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0