Galaxy Note 7'nin Türkiye'de Tekrar Satışa Çıkacağı Tarih Açıklandı

0
0
0
0
0
Galaxy Note 7'nin Türkiye'de Tekrar Satışa Çıkacağı Tarih Açıklandı
Samsung Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre yeni Note 7'ler Ekim ortasında tekrar satışta olacak.

Uzun süredir gündemden bir türlü düşmeyen Galaxy Note 7'nin bataryasında meydana gelen önemli sorun ile birlikte Samsung, hızlı bir şekilde mevcut cihazların değişimi ve iadesiyle ilgili işlem başlatmıştı.

Aynı zamanda bu hata nedeniyle satışı durdurulan Note 7'lerin ülkemizde tekrar ne zaman satışa çıkacağı açıklandı. Samsung Türkiye'den gelen açıklamaya göre sorunsuz Galaxy Note 7 modelleri, Ekim ayının ortalarında ülkemizde tekrar raflardaki yerini alacak.

Böylelikle sorunsuz Note 7 modelini almak isteyen tüketiciler ülkemizde Ekim ayının ortalarında Note 7 satın alabilecekken mevcut Note 7 kullanıcıları ise yeni sorunsuz cihazlarını teslim alabilecek.

Note 7 kullananmaya devam edenlere önemli uyarı

Aynı zamanda Samsung Türkiye, yaptığı açıklamada Note 7 kullanıcıların en kısa sürede cihazlarını kullanmayı bırakarak iadesi ya da değişimi için Samsung Müşteri Hizmetleri ile kullanıcıların iletişime geçmesi gerektiğini hatırlattı. Samsung'un çağrısı üzerine ısrarla Note 7 kullanmaya devam eden kullanıcıların bir sorun yaşamamak için Samsung'un bu çağrısına uyması gerekiyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0