Samsung’dan Özelliklerini Anlayabilmek İçin Da Vinci’den Yardım Almak Zorunda Kaldığımız Galaxy Note 7 Videosu

0
0
0
0
0
Samsung’un Kore merkezli YouTube kanalının paylaştığı videoda, Galaxy Note 7’nin sahip olacağı bazı özelliklerine vurgu yapıldı.

30 saniye sürmesine rağmen ‘şurada ne demeye çalışmışlar, acaba böyle mi demek istiyor?’ sorularının cevaplarını bulabilmek için epey uğraştığımız Galaxy Note 7 hakkında çekilmiş videoda, cihazın sahip olacağı bazı özelliklere dikkat çekilmiş. 

Videonun başında cama parmağını dayamış bir kişinin olduğu görülüyor. Yani Note 7, önceki modellerinde olduğu gibi parmak izi okuyucu özelliğine sahip olmaya devam edecek.

Klasik ekran kilidi açma yönteminin de gösterildiği videoda, benim tahminim ekranın ne kadar canlı göründüğüne dikkat çekildiği yönünde. Yoksa başka bir numarası yok gibi.

Dikkat çekilen bir diğer nokta ise cihazın kamerası. Bir kadın kullanıcının fotoğraf çekerken ekstra bir ışıktan yardım aldığı fakat yüzünün bir kısmının ışıktan faydalanamadığı görülüyor. Sonraki görüntüde ise yokuş yukarı çıkan ve birbirlerini görmeyen iki aracın olduğu tabela bulunuyor. Buradan anladığım, Note 7’nin güneş ışığını almayan kısımları daha canlı gösterecek gelişmiş bir kameraya sahip olacağına vurgu yapıldığı yönünde.

Yine videoda ‘iki kez’ anlamına gelen ‘twice’ yazısına vurgu yapılıyor fakat burayı maalesef çözemedim. Çözebilen varsa yorum kısmından paylaşsınlar da herkes nemalansın.

Eskilerin meşhur çevirmeli telefonunun suyun içine bırakılması ise elbette cihazın IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikasına sahip olacağını gösteriyor.

Son olarak sıralanan 012345 rakamlarından sonra soru işareti konularak bir sonraki Galaxy Note modelinin hangi numaraya sahip olacağı konusunda gizem yaratılmaya çalışılmış fakat sağır sultan bile yeni modelin Galaxy Note 7 ile geleceğini biliyor artık.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0