Galaxy Note 9, Galaxy S9'dan İki Kat Daha Hızlı Ağır Çekim Özelliğine Sahip Olacak

30
5
3
2
2
Samsung'un sürekli olarak sızdırılan telefonu Note 9 hakkında gelen son bilgiler ise kamera özelliklerine ışık tutuyor.

Twitter üzerinden yayılan yeni bir iddiaya göre Samsung’un 9 Ağustos’ta tanıtmasını beklediğimiz yeni amiral gemisi Note 9, Galaxy S9 serisinde bulunan 960fps ağır çekim kapasitesinin ötesine geçerek bu değeri iki katına çıkaracak. Zira bu haber doğru ise Galaxy Note 9 modeli Galaxy S9 serisinde yer alan 0.4 saniye kare çekim yapabilme yeteneğini 0.2 saniye değerine yükselterek videoları iki katı daha yavaş halde kaydedebilecek. Elbette bu haber henüz doğrulanmadı fakat yalanlanmadığını da söyleyelim

Son gelen haberlere baktığımız zaman tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla Galaxy Note 9 hakkında daha fazla sızıntının geldiğini, cihazın hemen hemen tüm özelliklerinin ortaya çıktığını ve Samsung’un sadece bunları doğrulamak için beklendiğini belirtmek gerek. Elbette cihazın teknik özelliklerine dair ince detaylarda bu toplantıda netleşecektir.

Yeni Galaxy Note 9 modeli Note 8 ile büyük oranda benzerlik gösteriyor fakat batarya konusunda yeni cihazın öncekine göre 4000 mAh kapasitesine, yeni tasarlanmış Bluetooth özellikli bir S Pen’e ve büyük bir Infinity ekrana sahip olacağını hatırlatalım. Teknik bilgiler konusunda kimsenin pek bir merakı olmadığını fakat fiyat konusunda soru işaretlerinin halen sürdüğünü de son olarak belirtelim.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/galaxy_note9_to_shoot_960fps_video_footage_for_twice_as_long_as_the_s9-news-32472.php
30
5
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
30
5
3
2
2