Galaxy Note10 Kullanıcıları, Call of Duty: Mobile'ı Herkesten Önce İndirebilecek

66
11
2
2
2
Activision'ın popüler oyun serisi Call of Duty, mobil oyun sektörüne açılıyor. Görünüşe göre Samsung ile anlaşan Activision, oyuna Note10 ve Note10+ kullananların erken erişmesine izin verecek.

Samsung, geçmişte Galaxy Note serisini oyun cihazları olarak pazarlamakta zorlandı. Geçtiğimiz yıl, Android platformuna çıkarken Fortnite'ın ilk olarak Galaxy Note9'da indirilebilir hâle geldiğini görmüştük. Bu yıl da Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+ kullanıcılarının Call of Duty oyununu önceden indirebileceğini öğrendik.

Call of Duty: Mobile, şu anda beta aşamasında. Ayrıca Android ve iOS'a bu yıl sonunda gelmesi bekleniyor. Oyun, PUBG Mobile'a rakip olacak ve kullanıcılara eksiksiz bir Call of Duty deneyimi sunmaya çalışacak.

call of duty mobile

Call of Duty: Mobile, şimdilik sadece Kanada ve Avustralya'daki bazı kullanıcılar tarafından kullanılabilir durumda. Dünyanın diğer yerlerindeki kullanıcıların Google Play Store’a erken erişim için kaydolmaları ve kabul edilmeleri için beklemeleri gerekiyor. Samsung, muhtemelen Galaxy Note10 veya Note10+ satın alacak herkese özel erişim sunacak. Ayrıca oyunun bazı pazarlara mı özel olacağı yoksa global olarak mı oynanabileceği de şimdilik belli değil.

Call of Duty: Mobile, 100 oyunculu "Battle Royale" modu ile birlikte klasik çok oyunculu oyun modlarını içerecek. Ayrıca Call of Duty: Modern Warfare başlığında tanıtılan ve yaklaşmakta olan Call of Duty: Modern Warfare yeniden başlatılması ile geri dönüş yapmak üzere ayarlanan Captain Price gibi ikonik karakterler olarak oynama yeteneği de dâhil olmak üzere birçok kişiselleştirme seçeneği de bulunacak.

Kaynak : https://wccftech.com/call-of-duty-mobile-to-be-preloaded-on-galaxy-note-10-and-note-10/
66
11
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
66
11
2
2
2