İddia: Samsung Galaxy S11, Periskop Kamera Sistemiyle Gelecek

20
7
5
1
1
Yeni bir söylentiye göre Samsung Galaxy S11, periskop kamera sistemine sahip olabilir. Söylentiler doğru çıkarsa Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi, Huawei P30 Pro'nun bu yılın başlarında sunduğuna benzer bir kamera kurulumuyla gelecek.

Güney Kore merkezli bir kaynak, akıllı telefonlar için test soketi üreten MecaTech Systems'ın Samsung'a bir sonraki Galaxy telefonunun kamerası için ürün sağlamaya başlayacağını iddia ediyor. İddia konusu olan kameralar, periskop biçiminde gözüküyor. Bu nedenle Galaxy S11'in Huawei P30 Pro gibi bir özelliği olabileceğini düşünüyoruz. Thelec'e göre akıllı telefon üreticileri, kamera modülünü daha az belirgin hâle getirmek için yanlarını iç içe yerleştirerek kamera merceğinin "gizlemesini" sağlıyor. Thelec, Galaxy S11'in bir periskop kamera kullanacağını onaylamadı ancak böyle bir kamera sisteminin Samsung telefonlar için yolda olduğunu söyledi.

Yeni kamera sistemini Galaxy S11'e dâhil etmek, oldukça mantıklı gibi görünüyor çünkü birçok otoriteye göre artık S serisinin yenilenmesi gerekiyor. Pazarda birçok firma, kamera anlamında yenilikler sunarken Samsung'un da bir an önce tempoyu yakalaması gerekiyor. Uzaktaki görüntüleri çok net şekilde çekebilen bir periskop kamerası da Samsung Galaxy S11'e eklenecek özelliklerden biri olabilir.

Samsung Galaxy S11, 5x optik zoom sunabilir:

Samsung Galaxy S11

Yakın tarihli bir haber, Galaxy S11'in 5x optik zoom kullanabileceğini ileri sürdü. Periskop tarzı bir kamera kesinlikle telefonun harika telefoto görüntüler çekmesini sağlayacak. Tabii Samsung'un tam olarak ne yapacağını görmek için beklememiz gerekiyor.

Samsung Galaxy S11'in MWC 2020'den önce geleceği söyleniyor. Bu söylentiler doğruysa Galaxy S11, MWC 2020'den 5 gün önce yani 18 Şubat'ta gelebilir. Yine birkaç Galaxy S11 modeli görebiliriz. Aslında Samsung, bu yılki modellerin ardından Galaxy S11, S11+ ve S11e'yi tanıtabilir.

Galaxy S11 serisinin Galaxy S10 ve Note10 serisi telefonlardan daha küçük bir kamera deliğine sahip olması bekleniyor. Galaxy S11 muhtemelen metal ve cam malzemeden üretilecek ve Android 10 sürümüyle gönderilecek. Ayrıca cihaza QHD+ OLED panellerinin de eklenmesi bekleniyor. 

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2019/10/samsung-galaxy-s11-to-feature-a-periscope-camera-system-rumor.html
20
7
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
20
7
5
1
1