Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Oreo Güncellemesi Nihayet Yayınlandı (Nasıl Yüklenir?)

52
17
7
5
5
Samsung, iki yıl önce piyasaya sürdüğü amiral gemisi modelleri Galaxy S7 ve S7 Edge için nihayet Oreo güncellemesini yayınladı.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, iki yıl önce çıkarmış olduğu Galaxy S7 ve S7 Edge modelleri için son büyük güncellemesini yayınlamaya başladı. Mayıs ayında bu iki cihaz için İngiltere'deki kullanıcılara Oreo güncellemesi sunulmuş, bir takım hatalar çıkması üzerine durdurulmuştu.

Sorunların giderilmesinin ardından yaklaşık bir haftadır İngiltere'de dağıtıma başlanmıştı ve nihayet Türkiye'deki kullanıcılara da sunulmaya başlandı. OTA üzerinden kademeli olarak dağıtılan Android Oreo 8.0 güncellemesine erkenden sahip olmak için yapmanız gereken bazı adımlar bulunmakta.

Kablosuz dağıtımın tamamlanmasını bekleyemeyeceğim, benim hemen Oreo'ya ihtiyacım var diyorsanız, Samsung’un yedekleme ve güncelleştirme programı Smart Switch ile Oreo'ya sahip olabilirsiniz. Bu bağlantıyı kullanarak Windows ve Mac için Smart Switch uygulamasını indirebilirsiniz. Telefonunuzu bilgisayara bağlayıp yazılım üzerinden güncellemeleri tarattığınızda Oreo 8.0 indirilmeye ve sonrasında otomatik olarak kurulmaya başlanacaktır.

52
17
7
5
5
Emoji İle Tepki Ver
52
17
7
5
5