Galaxy S7'yi Kimi Note 7 Özelliklerine Kavuşturan Samsung Güncellemesi

2
0
0
0
0
Samsung, yayınladığı son güncelleme ile birlikte, S7 ve S7 Edge modellerini, Note 7'nin kimi always on display özellikleriyle buluşturuyor.

Samsung, Note 7’nin başına gelenlerden sonra S7 ve S7 Edge modellerine gözü gibi bakıyor diyebiliriz. Zira kullanıcılardan gelen bilgiye göre, Note 7’de bulunan kimi Always On Display özellikleri,Samsung’un yaptığı bir güncelleme ile, S7 ve S7 Edge’e verilmeye başlanmış.

“Kimi özellikler” diyoruz çünkü Note 7’de bulunan birçok özelliğin kullanımı, kalem desteği gerektiriyor bildiğiniz gibi. Ayrıca güncellemede, Samsung’un kendi e-posta uygulamasının bildirimlerinin çalışmıyor olması gibi aksaklıklar da söz konusu.

Yine de bu güncelleme, özellikle zamanlaması bakımından, oldukça iyi bir gelişme. Çünkü hem mevcut S7 sahipleri beklemedikleri kimi yeniliklere kavuşurken, hem de Note 7’sini iade edip S7 almış olanlar kimi özelliklerden mahrum kalmamış olacaklar.

Anlaşılan o ki Samsung, S7 ve S7 Edge modellerine Note 7 yazılımının özelliklerini mümkün mertebe adapte ederek yaşattığı hayal kırıklığını biraz olsun unutturmak istiyor. Zira S serisi, en azından yılın sonuna kadar, markanın elinde kalan tek amiral gemisi.

Kaynak : https://www.engadget.com/2016/10/16/samsung-galaxy-s7-gets-note-7-feature/
2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0