Galaxy S8'de Parmak İzi Okuyucu Ekranın İçinde Olacak

0
0
0
0
0
Galaxy S8'de Parmak İzi Okuyucu Ekranın İçinde Olacak
Synaptics yaptığı açıklamada Galaxy S8'in çerçevesiz ekranla geleceği iddiasını güçlendirerek telefonda parmak izi okuyucunun ekranda dahili olabileceğini öne sürdü.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S8'in tamamen çerçevesiz ekrana sahip olacağına yönelik önemli bir haberi sizlere aktarmıştık. Bu haberlerden sonra birçok kaynak Galaxy S8'in çerçevesiz ekranla gelme ihtimalini doğrularken, Synaptics'in paylaştığı yeni bir bilgi telefonun çerçevesiz ekranla geleceği iddiasını güçlendiriyor.

Genellikle sensör teknolojileri ve sürücüler üzerine çalışmalar yürüten Synaptics şirketi ekran camı altına sensör yerleştirdiğini duyurdu ve Galaxy S8 akıllı telefonunda parmak izi okuyucusunun büyük ihtimalle ekrana entegre şekilde geleceğini böylelikle direkt olarak ekranın parmak izi okuyacağının ipuçlarını verdi. Eğer iki şirket güçlerini birleştirirse Galaxy S8 hakkında ortaya atılan bu iddia doğrulanmış olacak. Ayrıca biz de daha önce Galaxy S8'de beklenen 3 özellikten bahsettiğimiz haberimizde bu konuya değinmiştik.

Aynı zamanda bu durum daha önce ortaya çıkan Galaxy S8'de fiziksel buton olmayacak ve çerçevesiz ekranla gelecek iddialarını da güçlendirerek Samsung'un cihazda devrimsel bir yenilik yapacağını işaret ediyor.

Galaxy S8 ne zaman tanıtılacak?

Samsung, Galaxy S8'in tanıtım tarihiyle ilgili net bir açıklama yapmasa da önceden de bildiğimiz gibi ve Samsung'a yakın kaynakların da söylediği üzere Galaxy S8, önümüzdeki yılın Şubat ayında Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacak yani sadece birkaç ay sonra Galaxy S8 ile tanışacağız.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0