Galaxy S8'in Aksesuarları Şimdiden Resmi Olarak Duyuruldu!

0
0
0
0
0
Galaxy S8'e dair detaylar her geçen gün ortaya çıkmaya devam ediyor. Aksesuarları açıklanan cihaz, oldukça sıradışı bir koruyucu kılıf barındıracak.

Samsung genel olarak amiral gemisi cihazlarını tanıtmadan önce, cihazlarla birlikte sunacağı aksesuarları resmi olarak tanıtmakta ve bu durum, firmanın Note 7 faciası sonrasında toparlanması için en büyük fırsatı olan Galaxy S8'de de değişmedi.

Sam Mobile'a göre Galaxy S8, aksesuarları konusunda bir önceki modeli Galaxy S7'yle epey bir benzerlik göstermekte. Galaxy S8 ile birlikte çıkacak aksesuarlar -açıklandığı kadarı ile- şu şekilde:

  • Clear View covers (kapaklı kılıf)
  • LED View covers
  • S View covers
  • Klavye koruyucu kılıf
  • Ekstra batarya takviyeli arka kılıf
  • Alcantara koruyucu kılıf
  • Multimedya ünitesi

Batarya takviyeli kılıf konusunda S8, bir önceki modeli S7'ye göre daha düşük bir değer ile karşımıza çıkmakta. S7 için sunulan bataryalı kılıf 3100mAh iken S8 için bu değer 2,600mAh. Bu durum da S8'in daha küçük bir batarya değeri ile gelebileceği ihtimalini doğuruyor.

Sıradışı bir koruyucu kılıf!

Bunların yanı sıra yeni Galaxy S8 için 'Alcantara' takviyeli bir koruyucu kılıf da olacak. Alcantara, bir kumaş türü olarak bilinse de aslında oldukça dayanıklı ve kolay temizlenmesi ile uzun süreli kullanım imkanı sunan bir materyal.

Son aksesuarımız ise Multimedya ünitesi. Üzerinde USB ve HDMI portları bulunan bu aksesuar sayesinde cihazınızı diğer elektronik cihazlar ile rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Galaxy S8'in Şubat'ta düzenlenecek MWC 2017 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Official-Samsung-Galaxy-S8-accessories-to-include-Multimedia-Dock-and-Alcantara-protective-cover_id88073
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0