Galaxy S8’in Sahip Olacağı Özellikler Sızdırıldı!

0
0
0
0
0
Galaxy S8’in Sahip Olacağı Özellikler Sızdırıldı!
Çinli mikro blog sitesi Weibo üzerinden Galaxy S8’in sahip olacağı özellikler sızdırıldı.

Galaxy Note 7’den ağzı yanan Samsung, Galaxy S8’in özelliklerinin sızdırılmaması için elinden geleni yapıyor olsa da Çin’den cihazla ilgili haberlerin gelmesinin önüne geçemiyor. Ülkenin en popüler mikro blog sitelerinden olan Weibo’da cihazın sahip olacağı özellikler şimdiden sızdırılmış durumda. Söylenenlere göre Galaxy S8’de 5.5 inç büyüklüğünde ve 4K çözünürlüğünde ekran, ayrıca 6 GB RAM olacak. 

Sanal gerçeklik fanlarını oldukça mutlu edecek bir ekrana sahip olması beklenen Galaxy S8’in bu özelliğinin daha fazla kullanıcıya hitap etmek amacıyla tercih edileceği söyleniyor. Buradan Microsoft’un CEO’su Satya Nadella’nın da söylediği gibi geleceğin en değerli teknoloji birimlerinden birisi olması beklenen sanal gerçekliği Samsung’un ne kadar çok önemsediğini anlamış bulunuyoruz.

Bunun dışında Galaxy S8’de her ikisi 10nm üretim sürecinden geçirilmiş Qualcomm Snapdragon 830 ve Exynos 8895 işlemci versiyonlarının olması bekleniyor. 2017 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek Dünya Mobil Kongresi’nde tanıtılması beklenen Galaxy S8’in Mart ayında da satışa sunulması hedefleniyor.
 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0