Galaxy S8 Sanal Gerçeklik Uyumlu 4K Ekran ile Gelebilir!

1
0
0
0
0
Galaxy S8 Sanal Gerçeklik Uyumlu 4K Ekran ile Gelebilir!
Samsung'un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S8 sanal gerçeklik uyumlu ekran ile gelebilir. Yeni cihazın Google'ın VR standartını destekleyeceği belirtiliyor.

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S8 hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Japonya merkezli iddialara göre Güney Koreli şirketin bir sonraki büyük adımı VR uyumlu ekran olabilir. Galaxy S8 modelinde sanal gerçekliğe hazır 4K çözünürlüğünde bir ekran bulunacağı belirtiliyor.

Mayıs ayında gerçekleşen Google geliştirici konferansında tanıtılan DayDream standartına sahip olması beklenen cihazda ayrıca bir VR yazılımına ihtiyaç olmadan yerleşik VR desteği sunulabilir. Böylece Galaxy S8 ile VR cihazları ek bir yazılıma ihtiyaç kalmadan kullanılabilir. Gelecek telefonunu ekranının 5.5 inç büyüklüğe sahip olması da beklentiler arasında. 

Beklentiler gerçekleşirse Galaxy S8 Google’ın DayDream standartını destekleyen ilk akıllı telefon olabilir. Tabii ki Kasım ayında kullanıma sunulacak yeni standartı kullanan bir başka model daha önce tanıtılmazsa… Android platformunun en büyük temsilcisi olan Samsung’un bu teknolojide ilk olmayı isteyecektir. Bakalım Galaxy S8 DayDream destekli ilk cihaz olmayı başarabilecek mi?

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0