Galaxy Watch Active 2'in Bataryası Ne Kadar Dayanıyor?

14
1
1
1
0
Samsung'un yeni akıllı saati olan Galaxy Watch Active 2 kısa bir süre önce birçok yeni özelliğiyle birlikte karşımıza çıkmıştı. Peki ya bataryası ne kadar süre dayanıyor?

Hem özellikleriyle hem de etkinlik takibiyle Galaxy Watch Active 2, bütçenize uygunsa alınabilecek en iyi akıllı saatlerden birisi. Eğer kafanızda bu akıllı saati almak gibi bir düşünce varsa bataryasının ne kadar dayandığını merak ediyorsunuzdur. O kadar para verip aldığınız bir akıllı saatin gün içerisinde sizi yarı yolda bırakmasını istemezsiniz.

Öncelikle bu saatin iki farklı boyutunun bulunduğunu belirtmemiz gerekiyor. 40 mm ve 44 mm olmak üzere ikiye ayrılan saatlerin 40 mm olan modeli, boyutundan dolayı daha küçük bir batarya değerine sahip. Küçük modelin şarjının ise 3-4 gün dayandığı söyleniyor. Gerçekçi konuşmak gerekirse saati sık bir şekilde etkinlik izleme, müzik çalma ve GPS kullanımı ile birlikte kullanırsanız daha az bir süre elde edeceğinizi söylemek mümkün. 44 mm olan modelinin şarjı yoğun kullanımla birlikte 2 günü çıkartmayı başarıyor.

Daha uzun süre kullanmak için neler yapılabilir?

Uyku takibi özelliğinin gece boyunca şarjınızın belirli bir kısmını yiyeceğini siz de öngörüyor olabilirsiniz. Eğer bu özelliği kullanmamak sizin için sorun değilse daha uzun bir kullanım süresi elde edebilirseniz. Ayrıca bu özelliği kullanmıyorsanız cihazınızı gece boyunca şarja takmayı da deneyebilirsiniz. Ayrıca daha uzun bir kullanım süresi istiyorsanız cihazınızın ekranının her zaman açık kalmasını sağlayan always-on özelliğini kapatmayı da tercih edebilirsiniz. 

İyi haber şu ki, cihazınızı kablosuz şarj özelliği ile birlikte daha kolay bir şekilde şarj edebileceksiniz. Artık kablolarla uğraşmanıza gerek kalmayacak. Ayrıca bir Samsung Galaxy S10 modeline sahipseniz, telefonunuzun Wireless PowerShare özelliğini kullanarak da akıllı saatinizi şarj edebilmeniz mümkün. Bu özellik telefonunuzun şarjını kullanarak saatinizi şarj edebilmenize yardımcı olan bir özellik. Eğer telefonunuz yanınızdaysa, saatinizi şarjı hiç bitmeden kullanabilmeniz mümkün olabilir.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/how-long-does-galaxy-watch-active-2-battery-last
14
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
1
1
1
0