Game Of Thrones Hayranlarına Kötü Haber: Son 6 Bölüm 2 Saat Olmayacak

47
8
3
1
1
Final sezonunun sadece 6 bölüm sürecek olmasıyla, hepimizin aklına gelen 'bölümler uzun olur herhalde' fikri gerçek olmadı. Game of Thrones'un son sezonu süre olarak farklı olmayacak.

HBO’nun dünya çapında popülerliğe sahip dizisi Game Of Thrones, 2019 yılında yayınlanacak final sezonu ile birlikte ekranlara veda edecek. Dün de sizlerle paylaştığımız gibi, dizinin 2019'un mart veya nisan aylarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Eğer diziyi merakla bekleyenlerdenseniz, bir küçük kötü haberimiz var. Gelen bilgilere göre dizinin son sezonunda 2 saatlik bölümler olmayacak. Her bölüm için net bir süre bilgisi paylaşılmasa da 50 ile 90 dakika arasında bölümler olacağı söylendi.

Bununla birlikte, dizinin fragmanını deliler gibi bekleyenler de mevcut: Yapımcı ekipten Casey Bloys, fragmanın bu sene çıkacağını 'düşündüğünü' ama net bir tarih vermesinin mümkün olmadığını söyledi. Muhtemelen 2018'in son 1-2 ayında Game of Thrones'un final fragmanını izleyeceğiz.

Yaklaşık 8 senedir süren maceranın sonuna yaklaşırken heyecan hızla tırmanıyor. Bakalım dizinin finali herkesi tatmin edecek mi.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2018/07/26/game-of-thrones-season-8-episodes-will-not-be-2-hours-long
47
8
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
47
8
3
1
1