Game of Thrones’ta Jon Snow’un Hikayesi Geçtiğimiz Sezonlarda Açıklanmış Olabilir

39
8
6
6
2
Yeni sezonu sevenleri tarafından merakla beklenen Game of Thrones için kehanetler devam etmekte. Bir Reddit kullanıcısı, aslında Jon Snow'un hikayesinin nasıl biteceğini yedinci sezonda öğrendiğimizi söylemekte.

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen gelmiş geçmiş en yüksek bütçeli dizi olan Game of Thrones'ta sona doğru yaklaşıyoruz. Final sezonunun çekimleri devam ederken Reddit'te bir kullanıcı Jon Snow'la ilgili bir detaya dikkat çekmek istedi ve Snow'un akıbetinin ne olacağını zaten biliyor olduğumuzu belirtti.

Not: Yazının buradan sonrası dizinin önceki sezonlarıyla ilgili spoiler içerebilir. Diziyi izlemeyenler kişilerin bunu göz önünde bulundurmasını öneriyoruz.

Sc0ttford adlı Reddit kullanıcısı, Game of Thrones'un yedinci sezon beşinci bölümünü hatırlamamızı istemekte. İlgili bölümde hatırlayacağınız gibi Samwell Tarly, üstatların kendi aralarında konuşmasına şahit oluyordu ve Aegon kehanetinin konuşulmasına tanıklık etmiştik. Konuşulan kehanete göre Aegon başarılı oluyordu ancak daha sonra boğulmuş tanrı tarafından ortadan kaldırılıyordu.

Sevilen dizinin yedinici sezonunda, Jon Snow’un gerçek isminin Aegon Targaryen olduğunu öğrenmiş olduk. Bu bilgilerden sonra kehanetin aslında henüz gerçekleşmediğini ve kehanette anlatılanların, Jon Snow’un başına geleceği düşüncesi akıllara gelmiş oldu. Yani Jon Snow ak gezenlerle olan savaşını kazanacak ve sonrasında ise Demir Adalar'dan biri tarafından öldürülecek.

Adaylar arasında Demir Adalı olan Euron, Yara ve Theon bulunmakta. Reddit kullanıcısına göre eski münasebetleri olması nedeniyle Snow'un ölümünün Theon'un elinden geleceği belirtildi. Ancak Euron'un gaddarlığı ve Cersei ile olan işbirliğini düşünürsek, onun da en büyük adaylardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

39
8
6
6
2
Emoji İle Tepki Ver
39
8
6
6
2