Game of Thrones’un Geçmişini Anlatacak Dizi İçin İsim Önerileri Ortaya Çıktı (Anket)

56
5
3
2
0
Game of Thrones’un geçmişini anlatarak pek çok soruya cevap olması beklenen spin-off projesi için isim önerileri oluşmaya başladı.

HBO’nun tüm dünyada büyük bir merakla takip edilen dizisi Game of Thrones, önümüzdeki sene yayınlanacak final sezonu ile izleyicilere veda edecek. Böylesine büyük bir markanın final yapması, normal olarak birbirinden farklı projelerin doğmasına neden olacak. Bu projelerin başında, Westeros’un geçmiş dönemini anlatacak bir spin-off projesi de geliyor. George R. R. Martin ve Jane Goldman ortaklığında geliştirilecek olan dizi, yapılan açıklamaya göre 10 yıl önceye gidiyor.

Projenin henüz çok erken olduğu, yönetmen ve oyuncuların isimlerinin bile belli olmadığı açıklanırken, dizinin muhtemelen 2020’de HBO ekranlarında yayınlanacağı düşünülüyor. HBO, yeni bir Game of Thrones dizisinin geleceğini müjdelemiş olsa da yeni dizinin ismine dair bir açıklama yapılmadı.

Şu anda isim konusunda pek çok seçenek yer alıyor. Bu seçeneklerin başında The Long Night gelse de birkaç farklı isim önerisi de etrafta dolaşıyor. Martin’e göre dizinin ismi The Long Night olabilir, ancak bu isim dışında The Golden Age, Ice and Fire, First Men, Dawn gibi isimler de yer alıyor.

Ortaya çıkan bilgilere göre yapımcılar dizinin isminde ‘Game of Thrones’un da geçmesini istiyorlar. Bu sebeple bu isimler dışında çok daha farklı bir isimle karşımıza çıkabilirler. Peki, sizce yeni dizinin ismi ne olmalı? Anketimize katılarak bizlere bildirebilirsiniz.

56
5
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
56
5
3
2
0