Game of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke'dan Duygusal Veda

70
44
6
2
2
Game of Thrones'un Final sezonuna ait çekimlerin bitmesi ile birlikte dizinin yıldız oyuncuları da hislerini sosyal medyada duyurma başladı. Dizinin en önemli karakterlerinden Khaleesi'yi canlandıran Emilia Clarke da çekimlerin ardından hissettiklerini Instagram takipçileri ile paylaştı.

Bildiğiniz üzere devasa bütçesi ve başarılı hikayesi ile dizi sektörüne farklı bir soluk getiren Game of Thrones, final sezonu ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. George R.R Martin’in Ateşin Şarkısı serisinden enfes bir şekilde yorumlanan, sinematik alanda birçok başarıya imza atan dizi, kuşkusuz ki biz izleyiciler kadar dizinin oyuncuları tarafından da bir hayli özlenecek.

Geçtiğimiz 8 sene boyunca ekranlarda boy gösteren Game of Thrones’un yetenekli oyuncusu Emilia Clarke da Instagram’da paylaştığı gönderisi ile diziye dair tüm sahnelerini bitirdiğini oldukça duygusal bir yazı ile dile getirdi. Clarke, Game of Thrones’a dair gönderisinde, “Bu bir yolculuktu. Game of Thrones’a hayal dahi edemediğim bir hayatı yaşama imkanı sunduğu için ve bana asla özlemekten vazgeçmeyeceğim bir aile verdiği için teşekkür ederim.” sözleri ile mutluluğu ve burukluğu bir arada yaşadığını takipçileri ile paylaştı.

Bu gönderi sonrası Emilia Clarke’ı tebrik eden isimlerden biri de tartışmasız bir şekilde Khal Drago rolü ile tüm Game of Thrones izleyicilerinin takdirini kazanan Jason Momoa oldu. “Seni seviyorum. Seninle gurur duyuyorum.” şeklinde bir gönderi ile eski dizi partnerini tebrik eden Momoa gibi dizinin birçok oyuncusu da Clarke’ı tebrik etmekten geri kalmadı.

()

Dizinin biteceği dönem Got fanatikleri tarafından koca bir boşluğa dönüşecek olsa da yeni çekilecek aynı evrene dair hikayelerin izleyicileri tatmin edip etmeyeceği büyük merak konusu. Geçen 8 yılın ardından adapte olmak zor olsa da benzer başarıda bir dizi ile karşılaşma ihtimalimiz oldukça yüksek görünüyor.

70
44
6
2
2
Emoji İle Tepki Ver
70
44
6
2
2