Game of Thrones’un Nasıl Bittiği, Yaratıcılarının Spotify Çalma Listesinde Saklı

11
5
1
1
0
Game of Thrones dizisinin finaliyle ilgili teoriler oluşturmayı sevenlere yeni bir ipucu dizinin yaratıcılarından geldi.

Game of Thrones gibi büyük hayran kitlesine sahip yapımların, seyircilerin teorileriyle başa çıkmak ve hayranların ilgisini canlı tutmak için yapmaları gereken pek çok çalışma var.

Teori üretmeyi seven kişiler için yeni bir ipucu da serinin yaratıcılarından geldi. Game of Thrones serisinin altında imzası bulunan ikili David Benioff ve D.B. Weiss, Spotify’da yeni bir çalma listesi oluşturdu. Listenin adı ise Game of Thrones: The End Is Coming olarak seçildi.

Serinin yaratıcısı olan ikili, “Dizinin sonu yüzde yüz çalma listesi seçimlerinde yer alıyor.” diyor. İklli, kimse kendilerine inanmasa da bunun doğru olduğunu iddia ediyor.

Yine de iki ismin esas amacı, dizi takipçilerini heyecanlandırmak olduğu kadar başta rock ve metal olmak üzere müziğe duydukları sevgiyi de göstermek. Çalma listesini oluştururken Spotify yöneticilerinden de yardım alan ikili, “Her Black Wings”, “Sleep Now in the Fire”, “Girl from the North Country” gibi şarkılar var.

Çalma listesinde yer alan 50 şarkı, serinin geri kalanında olayların nasıl gideceğine dair fikir veriyor ama bu çalma listesi olmadan da seri hakkında o kadar bilgimiz var. Ejderhalar? Var. Ateş? Var. Savaş? Var. Kurtlar falan? Olmaz mı, siz isteyin yeter. Arada enteresan isimli şarkılar da var, bu şarkılar da dikkat çekiyor.

Serinin yaratıcıları, daha önce de Spotify’dan bir çalma listesi yayınlamıştı. Ayrıca Mastodon grubu da yedinci sezon finalinde zombiler arasında yer almıştı. 14 Nisan’da başlayacak final sezonu öncesi seyircileri gaza getirmeyi amaçlayan bu listeye Spotify üzerinden erişebilirsiniz.

Kaynak : https://newsroom.spotify.com/2019-04-09/how-will-game-of-thrones-end-stream-the-creators-new-playlist-to-find-out/
11
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
5
1
1
0