Game of Thrones'un Ne Zaman Biteceği Resmi Olarak Açıklandı

0
0
0
0
0
Bir devrin sonu resmen geliyor. Game of Thrones finaline sayılı bölüm kaldı.

Mükemmel bir altıncı sezonu geride bırakan Game of Thrones, artık final yapmaya doğru yavaş yavaş gidiyor. Aslında bu durumu sizlere önceden bildirmiş ve dizinin altıncı sezondan sonra en iyi ihtimalle 15 bölümü kaldığını söylemiştik.

Nitekim öyle de olacak zira dizinin yapımcı stüdyosu olan HBO, sonunda o üzücü haberi resmi olarak duyurdu; Game of Thrones sekizinci sezonda final yapacak.

Aslında dizinin 10. sezona kadar sürdürülebilme ihtimali mevcuttu. Fakat gerek yazarlar, gerekse dizinin yapımcıları, özellikle son sezonda zirveye ulaşan hikayeyi daha fazla uzatarak ana konu dışına çıkmak istemediklerini daha önceden açıklamışlardı. Bu açıklama doğrultusunda da HBO'nun belirttiği tarih mantıklı geliyor.

Bir sonraki yani yedinci sezonunda 7 bölüm ile karşımıza çıkacak olan Game of Thrones, final sezonu sekizinci sezonda ise 6 bölüm ile gelerek finalini yapacak. Ancak dizinin hayranları ''geriye sadedce 13 bölüm kaldı'' diye üzülmesin.

Çünkü sonradan Game of Thrones evreni içinde 'spinoff' dediğimiz bir nevi yan dizilerin gelmesi gündemde (ki bence gelmeli de).

Kaynak : http://io9.gizmodo.com/its-official-game-of-thrones-will-end-after-season-8-1784580304
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0